Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
92
Utgivningsdatum
2021-05-28
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Niclas Hval
Originaltitel
Notes on grief
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
161 x 113 x 10 mm
Vikt
83 g
SAB
Dodf
ISBN
9789100191610

Anteckningar om sorg

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-05-28
166
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sommaren 2020 förlorade Chimamanda Ngozi Adichie sin älskade far. Sorgen överväldigade henne, och komplicerades av att den inträffade mitt under brinnande pandemi - liksom så många andra var hon strandsatt långt ifrån sin familj. I den djupt personliga essän "Anteckningar om sorg" skriver Adichie om den stora saknaden efter fadern, om sorgens väsen och om att dela upplevelsen av förlust med miljoner andra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anteckningar om sorg
  2. +
  3. Brev till en nybliven förälder : ett feministiskt manifest i femton punkter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Brev till en nybliven förälder : ett feministis... av Chimamanda Ngozi Adichie (häftad).

Köp båda 2 för 331 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Anteckningar om sorg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett ömsint och fint porträtt
    @Jagskriverom, 6 juli 2021

    Ett ömsint och fint porträtt av en djupt älskad far. Plötsligt är hennes far död, borta för alltid. Alla deras samtal tystnar tvärt. Covid-19 hindrar henne från att resa hem till Nigeria efter dödsbeskedet. Istället sitter hon i USA, på andra sidan jordklotet och kan ingenting göra. Avståndet gör saknaden och tomheten ännu starkare. Hennes känslor slåss inom henne, ilska, sorg, frustration, sorg men även skratt när hon tänker på sin fars torra humor och deras dråpliga stunder tillsammans. Läs hela recensionen

  2. Taffligt författarskap
    Mia-Maria Larsson, 28 juni 2021

    Jag sörjer just nu förlusten av min mamma, hon lever, men har drabbats av demens och finns liksom inte kvar. Hon vet inte längre vem jag är... Böcker och läsning har varit till stöd, hjälp och utveckling i hela mitt liv, i varje livsfas, i alla lägen. Men den här boken är lika tunn i format som i innehåll. Ytlig, egocentrerad och fattig på tröst.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Chimamanda Ngozi Adichie