Aldrig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
664
Utgivningsdatum
2022-01-26
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Jens Ahlberg, Lena Karlin
Originaltitel
Never
Medarbetare
Klerk, Paulina de (form) / Molinder, Désirée (form)
Dimensioner
231 x 160 x 48 mm
Vikt
840 g
SAB
Hce
ISBN
9789100193522

Aldrig

(26 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-26
259
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Ken Follett vet inte hur man skriver en dålig bok, och 'Aldrig' är hans bästa." - Stephen King

När läget är tillräckligt spänt behövs bara en gnista för att sätta i gång en global kris. En drönare som stulits från den amerikanska armén. En oas i Saharaöknen som hotas av torka. Ett land som i hemlighet byggt upp ett förråd med kemiska vapen. Ken Folletts storslagna samtida spionthriller sträcker sig från USA till Kina via IS i Tchad, och töjer på gränserna för våra föreställningar om framtiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Aldrig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Aldrig
    Tidigare bokmal, 12 april 2024

    För den som är intresserad av trovärdiga beskrivningar av hur krig kan eskalera. Enkla personbeskrivningar och lite för få stycken med riktig spännande händelser som normalt kan hittas i den här typen av böcker där man närgånget är "på fältet"

  2. Skrämmande aktuell
    Ethel Hedström, 22 november 2022

    Jag har läst många av Ken Follets tidigare böcker och tyckt mycket om de flesta, Den här tycker jag dock inte är särskilt bra. Berättelsen är skrämmande i och med att det är en otäck parallell till dagens likartade situation. Men den är tyvärr ganska tråkig. Karaktärerna är rätt platta och ofta klichéartade. Det blir inte spännande, tycker jag, förrän vid ungefär 450:e sidan = scenerna med Abdhul (undercover-spion) och även slutet som jag tycker var oförutsägbart. Att spänningen inte infinner... Läs hela recensionen

  3. Bra och skrämmande
    CJF, 16 juli 2022

    Perfekt uppföljare till "Århundadet"-triologin om första och andra världskrigen och kalla kriget. Här berättas om en hypotetiskt upprinnelse till tredje världskrig. "Aldrig" är dock en helt fristående bok.
    Men medan Århundraden-böckerna är historiska romaner med ett enormt persongalleri i flera generationer, så är "Aldrig" mer spionroman à la Tom Clancy eller tv-serien Homeland. Fortfarande med Folletts typiskt varma och rika karaktärer och olika historier som vävs in i varandra.
    Den... Läs hela recensionen

  4. Isande spänning
    Peter Kjellson, 28 maj 2022

    Ken Follett har återigen skrivit en fantastisk bok. Man grips från första sidan av intressanta miljöer och karaktärer och vill bara veta mer. Det senario som byggs upp för en global katastrof känns otäckt trovärdig. När jag kommer till de sista sidorna så märker jag att tårarna sakta rinner längs kinderna.
    Mästaren har arbetat, längtar som vanligt efter nästa.

  5. Nja
    Fox, 23 maj 2022

    Har läst ett flertal böcker av denna författare men anser inte att den här romanen är lika spännande och fängslande som många av hans tidigare. Den är bara väldigt lång.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Ken Follett