En saga (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
750
Utgivningsdatum
2022-09-06
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Fairy tale
Medarbetare
Ingrediensen AB (form) / Staehle, Will (form)
Dimensioner
235 x 160 x 66 mm
Vikt
969 g
SAB
Hce
ISBN
9789100198831

En saga

(19 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-09-06
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sjuttonårige Charlie Reade kommer till undsättning när hans granne, den buttre och hemlighetsfulle mr Bowditch, fallit och skadat sig illa. De blir vänner, men Charlie måste lova att hålla sig borta från det mystiska skjulet i trädgården. Vad är det som väntar på andra sidan skjulets tillbommade dörrar? Med hunden Radar vid sin sida ger sig Charlie ut på ett lika hisnande som skrämmande äventyr.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En saga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. "En saga"
    Fanny , 11 april 2024

    Verkligen som en saga! Ser bilder framför mig då jag läser boken. Dock inte alltid så jättebra alla gånger att översätta en bok från engelska till svenska men förutom det så går det ändock att läsa boken på 700 sidor i nästan ett svep. Det enda som stoppar, egentligen, att läsa den i ett bräde, är att boken kan bli väldigt tung att hålla uppe i händerna en längre period på grund av dess tyngd och många sidor...! :) Men då kan man läsa den liggandes på ett bord i stället...!
    Det är verkli... Läs hela recensionen

  2. King fortsätter leverera
    Christian Sjöblom (Ödeshög), 18 september 2022

    Sträckläste bokens 800 sidor på 3 dagar. Slutar aldrig förundras över den mannens fantasi. Ren berättarglädje dessutom. Samma klass som en annan favorit "Talismanen "

  3. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 september 2022

    Betyg: 5 av 5 - 📚 -
    .
    Alla som känner mig vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
    .
    Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och hans värnande... Läs hela recensionen

  4. King på svenska
    Christina Olsson, 10 september 2022

    Bra och äventyrsfylld roman med klassisk King-portal som fantasy-element. Men kanske inte en renodlad fantasyroman för den som förväntat sig det. Charlies uppväxtskildring tar en bra portion av boken men när den väl kommer igång väntar mycket spänning.

    King, som förmodligen tillhör en av världens förnämsta författare alla kategorier när det gäller att återge dialog i textform, är ju egentligen oöversättbar. Av den anledningen rekommenderar jag alltid att läsa honom på engelska.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Stephen King