Trosbekännelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2018-09-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Acedo, Sara R (form)
Dimensioner
195 x 131 x 25 mm
Vikt
291 g
SAB
Hc
ISBN
9789113075655

Trosbekännelser

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-09-19
259
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Nina Lekanders förra bok, Hästar, män och andra djur (2012), var en självbiografisk skildring av övergångsålder och övergivenhet. Och en omprövning av synen på kroppen, sexualiteten och relationerna till väninnorna och, inte minst, djuren.

Trosbekännelser är berättelsen om vad som hände sedan. Om mötet med den stora, kanske enda, stormande kärleken, passionen. Ett uppvaknande och upplevelsen av upphetsande, uppfyllande sex. Att byta land, byta språk, byta liv. Och hur detta understundom kommer i konflikt med allt det man bär med sig genom livet.

I sammanlänkade essäistiska texter och nedslag blandar Nina Lekander teori med det djupt personliga, kunskap med erfarenhet. Det är skrivet med stor energi, stark närvaro, ilska, värme och humor.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Trosbekännelser
  2. +
  3. Frihetslöfte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Frihetslöfte av Detta Prada (häftad).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Trosbekännelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Berättelse - som skrivs från trosans härad!
    Leo Cheiron (Österlen), 5 december 2018

    Det var klart intressant - för mig som man ( var med under 68-rörelsen) - att åter skapa kontakt med 'den tidens frisläppta verklighet' . Nina sparar inte på krutet - i all de skjut som hon och Tigern genomför både bak och fram och oralt.... Jag gillade mycket hennes kopplingar till andra kvinnliga 'storheter' inom 'ekivokologin'. Med andra ord - en klart LÄSVÄRD bok - om inte så för kvinnor som vågar - kika in i Lust Kammaren - och där möta dem - de känner igen!!! BRA JULKLAPP - inslagen och... Läs hela recensionen

  2. Underbar! Livsbejakande!
    Mia, 2 december 2018

    Denna bok är skriven av en djärv, härlig och intelligent person. Borde läsas av många kvinnor och män över 45 som känner att livet rinner ifrån dem. Inte lik något annat jag läst på länge, men kan varmt rekommenderas!

  3. Inte där?
    LGS, 25 oktober 2018

    Boken är fylld av citat och främmande ord att maken nog aldrig skådats. Kan det vara så att gestaltningen lutar åt det ursäktande egot som tyvärr slår tillbaka och blir uteslutande. Ett oerhört viktigt ämne som slarvas bort trycker jag. Jag känner eller vet inte någon jag kan rekommendera den här boken till men däremot så är fortfarande behovet där. Men jag är säker på att många finner den läsvärd men utifrån ett annat perspektiv.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nina Lekander