Går genom vatten, går genom eld (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Teklaserien (del 1)
Antal sidor
427
Utgivningsdatum
2020-03-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
235 g
SAB
Hc
ISBN
9789113093505

Går genom vatten, går genom eld

(42 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-03-11
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tekla är akutläkare på Nobelsjukhuset i Stockholm. Djärvt och proffsigt hanterar hon de flesta situationer på akuten. Privat bär hon dock på mörka hemligheter: uppväxten i en missbruksmiljö, sina egna bomber och förmågan som är hennes främsta tillgång och största svaghet: hon kan inte glömma något. Men om man minns allt blir man också farlig för andra...

En förödande explosion i ett höghus i Stockholm orsakar katastroflarm med många dödsoffer. Allt tyder på att det är en terroristattack. Tekla är en av de första på plats. Hon lyckas rädda livet på en svårt brännskadad man, men vem är han egentligen? En av terroristerna eller ett oskyldigt offer? Eller är han någon som står Tekla mycket nära, någon som hon skulle offra sitt liv för?

Explosionen får katastrofala följder som på ett oväntat sätt påverkar både sjukhusledningen och polisens arbete. Men även flera kriminella nätverk drabbas, inte minst det som leds av patriarken Victor Umarov. Nu hotas hela hans framgångsrika familjeimperium att falla samman av de krafter som satts i gungning.

"Kring offret väver Christian Unge en komplex och stundtals mycket spännande berättelse där sjukhuspolitik möter kriminella nätverk och snåriga familjestrukturer." DN
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Går genom vatten, går genom eld
  2. +
  3. Ett litet korn av sanning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett litet korn av sanning av Christian Unge (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Går genom vatten, går genom eld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven
    Jan, 7 mars 2022

    Rekommenderas bra skriven. Ser fram emot att läsa fler av samma författare. Bra skildring av sjukhusmiljön och håller spänningen bra. Huvudpersonen är intressant.

  2. Vattnig
    Anna Birgitta (Dalarna), 18 oktober 2020

    Dr Unge bör hålla sig till det han kan. Hans tidigare bok som berörde hans yrkeskunskaper var bättre men ingen kioskvältare.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christian Unge