Mitt hjärtas oro (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Såret (del 1)
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2018-05-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
175 g
SAB
Hc
ISBN
9789113084848

Mitt hjärtas oro

(26 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2018-05-17
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Axel och Sara möts i början av 1900-talet. Han en gift välbärgad gift man med ett mörkt förflutet och ett sår som han döljer. Hon är en ung litteraturstudent i Uppsala som svärmar för Hjalmar Söderberg och letar efter något som ger livet en djupare mening. Hon attraheras av hans mörker och sårbarhet. Han ser möjligheten att komma loss från ett kvävande äktenskap, och kanske också från sig själv.

Deras kärlekshistoria utspelar sig i sekelskiftets Stockholm och Uppsala, idylliska villaområden och stenpalats gömmer bultande hjärtan och en oro som aldrig tycks stillna.

Malou von Sivers första roman har sin utgångspunkt i hennes familjehistoria och sommarprat från 2016. Hon sitter vid sin fars dödsbädd och försöker förstå hur ett sår kan ärvas från generation till generation, ett arv som har format henne som människa.

Kärleksromanen, Mitt hjärtas oro, är första delen i en trilogi, en berättelse med personligt avstamp som sträcker sig från förra seklets början fram till idag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mitt hjärtas oro
  2. +
  3. Inför hans blick

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inför hans blick av Malou Von Sivers (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mitt hjärtas oro. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gav mersmak
    Kaffeläsaren, 6 oktober 2018

    Når Axel möter Sara på en fest, blir han genast attraherad av henne. Axel är dock redan gift i ett krävande äktenskap och har ett mörkt förflutet. Sara är mycket yngre och studerar litteratur. Trots alla olikheter dras de till varandra.
    🐴
    Mitt hjärtas oro är första delen i en släktberättelse som sträcker sig från seklets början till idag. Jag hade en del fördomar innan jag läste den här boken. Jag tänkte att det var ytterligare en kändis som tror sig kunna skriva böcker, som ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malou Von Sivers