Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Henrik Sjöberg
ISBN
9789113093642

Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-08-15

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Lev mer, tänk mindre visar hur du med hjälp av metoden metakognitiv terapi (MCT) kan bli fri från depression och nedstämdhet. Terapiformen håller på att slå igenom på bred front i världen, som ett nytt sätt att behandla depression.

Depression är ett växande problem för allt fler, och WHO larmar om att depression inom tre år blir den största sjukdomsbördan i världen. Men vad kan man som enskild göra åt det? Vi har vant oss vid att tackla en kris genom att bearbeta den, tänka och analysera - men det är enligt behandlingsformen fel väg att gå. I stället bör vi låta saker passera och metakognitiv terapi lär oss hur.

Boken introducerar metoder för den som lider av nedstämdhet, men är även användbar för den som vill slippa hamna där. Genom att sluta grubbla och oroa oss återfår vi livsglädje och energi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lev mer, tänk mindre : bli fri från nedstämdhet och depression med metakognitiv terapi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket säljsnack men bra kärna
    Kattgos, 4 augusti 2022

    Vad man bör veta innan man öppnar boken är två saker:

    1. Den underliggande teorin är väldigt intressant och ett alternativ till samtalsterapi som är mycket bra att känna till.
    2. Det är många lager av nyfrälst, amerikanskt säljsnack innan man kommer dit.

    Det är en kommersiell självhjälpsbok, så förordet och många stycken i boken går ut på att förmedla hur bra den här boken är och hur dåliga andra behandlingsmetoder är. Hoppa gott över dom delarna. Dom tjänar ingenting t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pia Callesen