Flickorna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (83.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Malin Lindroth
Utgivningsdatum
2019-03-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113094274

Flickorna Ljudbok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-03-15

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Flickorna är en samling berättelser om Söt, Sol, Lilla Kräk, Arg och de andra. Det är flickor som alla lever på gränsen till det uthärdliga. För att överleva skapar de egna världar där språket spränger vallarna mellan fantasi och verklighet.

Malin Lindroth är författare, dramatiker och kulturskribent, bosatt i Mölndal. Hon debuterade 1985 med diktsamlingen Lära gå och har gett ut ett flertal diktsamlingar och prosaverk. Romandebuten Vaka natt (1999) belönades med Aftonbladets litteraturpris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickorna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Prosadikt som golvar
    -, 5 juni 2019

    Texten tar fart som en tsunami och vältrar sig över en. Här blandas objektivitet med själens omedelbara, blottade komplexitet. Det känns som att lyssna på sina egna tankar, det blir väldigt nära och direkt. Genom många, små, träffsäkra iakttagelser fångar Malin minnen från barndom och tonårstid på pricken.
    Malins berättarteknik liknar verkligen ingenting annat jag tidigare läst! Jag blir nästan hypnotiserat indragen i galna scenarier, oförmögen att värja mig.
    Jag är tagen, matt och ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Lindroth