Julafton på den lilla ön i havet (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Den lilla ön i havet (del 3)
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2020-10-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
Originaltitel
An Island Christmas
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
170 g
SAB
Hce
ISBN
9789113096803

Julafton på den lilla ön i havet

(70 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-10-14
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Julen är en tid för att mysa framför brasan och kanske njuta av en skotsk sirapskaka med hutt - om du inte råkat bli gravid med din före detta chef förstås, och inte vet hur du ska berätta det för honom. Kommer Flora kunna samla modet och avslöja sanningen för sina nära och kära? Och kommer hennes pojkvän Joel glädja sig åt nyheterna - eller kommer den här julen att bli lika grå och kall som högländerna i midvintertid?

Samtidigt försöker Saif, läkare och flykting från det krigshärjade Syrien, njuta av sin första västerländska jul tillsammans med sina söner. Hans fru är dock fortfarande saknad och hennes frånvaro påverkar dem alla. Kan familjen finna tröst och glädje ändå?

Följ med till ett vackert nordligt hörn av världen, till gemenskapen på Mure, och upplev en höglandsjul du sent kommer att glömma!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Julafton på den lilla ön i havet
  2. +
  3. En avlägsen kust

De som köpt den här boken har ofta också köpt En avlägsen kust av Jenny Colgan (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Julafton på den lilla ön i havet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Julromantik
    Lena Johansson, 31 januari 2024

    För oss som bor i ett helt annat land med en helt annan omgivning än en karg ö så är det en lisa för själen läsa den julromantiska bok

  2. Underbar bok!
    Lisbeth Boström (Timrå), 15 maj 2021

    Läst den tredje och sista delen om Polly för andra gången och jag blev lika förtjust denna gång som den första. Polly är fantastisk och ön verkar så mysig och pittoresk för att inte tala om hur sugen man blir på att smaka hennes bakverk :) Älskar Jenny Colgan för hon skriver inte bara sockersöt feelgood utan här finns liksom en blandad kompott som jag gillar.

  3. Feelgood när den är som bäst
    Ninnie, 28 december 2020

    Gillar Jenny Colgans berättarstil, längtar efter en fortsättning på den här boken. Man får en bra inblick i hur det kan vara att bo i högländerna.

  4. Feelgood - som man vill ha den
    Berit W, 14 december 2020

    Bra fortsättning av serien. Äkta feelgood som gör att man inte vill släppa boken förrän den är slut. Hoppas och längtar efter en fortsättning.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Jenny Colgan