Mister (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
495
Utgivningsdatum
2020-06-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Hanna Svensson, Jimmy Hofsö, Patrik Hammarsten
Originaltitel
The Mister
Dimensioner
178 x 110 x 30 mm
Vikt
261 g
SAB
Hce
ISBN
9789113099644

Mister

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-06-10
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
E. L. James, succéförfattaren till bästsäljande Femtio nyanser-trilogin, kommer här med en ny roman, med nya huvudpersoner, men självklart riktigt mycket romance.

Huvudpersonerna är Maxim Trevelyan, en privilegierad och aristokratisk engelsman, och Alessia Demachi, en mystisk ung kvinna med musikaliska talanger och ett farligt förflutet. Maxims begär till Alessia utvecklas till en brinnande passion av ett slag han aldrig tidigare upplevt. När Alessias förflutna hinner ikapp henne gör Maxim allt för att skydda henne, men även Maxim bär på en mörk hemlighet ...

"Maxim och Alessia har fört med mig på en fascinerande resa och jag hoppas att mina läsare kommer att svepas med i deras spännande och sensuella saga, precis som jag gjorde när jag skrev den." - E.L. James
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mister
  2. +
  3. Missus

De som köpt den här boken har ofta också köpt Missus av E L James (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mister. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mister
    kerstin, 3 oktober 2023

    välskriven, spännande, fängslande och mycket bra.väntar på Missus del 2 som utkommer i november.
    jag kan varmt rekommendera denna bok.

  2. Pinsam
    Sara H, 4 september 2022

    Väldigt dålig story, klyschig och snuskig bok. Pinsamt att läsa. Sämsta jag har läst. Ångrar tiden och pengarna jag la ner på denna.

  3. Nya karaktärer, men inte lika fängslande som Grey
    birgitta roth, 17 juli 2021

    Upptäckte en ny bok av E L James. Börjar som en vanlig bok, som efter några kapitel blir alltmer intressant. Läste några kapitel varje kväll och längtade att läsa några till på kvällen. Boken är mer som en romantisk bok, men helt läsvärd. Huvudpersonerna är Mister och städerskan. Mister blir kär i städerskan som har många talanger... som kan läsas i boken. Både Mister och städerskan har med sig mycket upplevelser i bagaget. Det förekommer erotik, men även utnyttjande på olika plan. Mycket spännande slut och som slutade lyckligt!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av E L James