Den andra systern (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
John Adderley (del 2)
Antal sidor
344
Utgivningsdatum
2021-10-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bertelsen, Alette (form)
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
191 g
SAB
Hc
ISBN
9789113109084

Den andra systern

(31 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-10-13
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alicia Bjelke är en ung kvinna med ett ansikte så vanställt att folk ryggar tillbaka när de ser henne. Hon är kodgeniet bakom ett banbrytande dejtingföretag som hon startat med systern Stella, men det är bara vackra Stella som syns i strålkastarljuset. Tills hon en dag hittas död. Alicias liv ställs på ända och hon förstår att hon är mördarens nästa offer.

Fallet tilldelas den före detta FBI-agenten John Adderley, som vistas i Karlstad under ny identitet. John jagas av skuggor från sitt tidigare liv och ser sig tvungen att lämna Sverige för att överleva. Men spelplanen förändras. Istället för att fortsätta fly tvingas han en gång för alla att göra upp med sitt förflutna - och då visar sig mordutredningen erbjuda en oväntad möjlighet.

I en framgångsrik mix av högintensiv spänning och psykologiskt djup serveras en intrig som är så rafflande att vi glömmer bort att andas. Äntligen får vi återse vår nya krimhjälte John Adderley som vi lärde känna i succén Det sista livet som blev Årets deckardebut 2020.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den andra systern
  2. +
  3. Den tysta fågeln

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den tysta fågeln av Peter Mohlin, Peter Nyström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Den andra systern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 mars 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Den andra systern är den andra delen i en bokserie om krimhjälten John Adderley. Den första boken, Det sista livet, kom 2020, och var författarduons debutroman. Den utsågs då till Årets Deckardebut. Uppföljaren kom 2021, och som jag har förstått det, så planeras det fler böcker i serien. Jag tyckte mycket om den första boken, och jag tyckte nästan lika mycket om den här andra boken. Lika välskriven, lika lättläst, lika bra karaktärer och miljöbeskrivningar, l... Läs hela recensionen

  2. Bottennapp!
    Farmor, 20 januari 2022

    Bland det absolut sämsta jag har läst i deckarväg. Enda anledningen till att jag läste ut den var för att jag ville ge den en chans dvs jag tänkte att den kanske skulle blir bättre, vilket den aldrig blev.....

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna