Vargasommar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Haparanda (del 1)
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2021-05-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
203 g
SAB
Hc
ISBN
9789113110974

Vargasommar

(72 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-05-12
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En död varg. En våldsam knarkuppgörelse. En kvinnlig lönnmördare av sällan skådat slag. På bara några dagar vänds tillvaron upp och ner för Haparandapolisen Hannah Wester. När det visar sig att en varg som hittats död i skogen har rester av en människa i magen förstår Hannah att det här inte blir en sommar som alla andra.

Den döde som vargen ätit av kan snart kopplas till en blodig knarkuppgörelse i Finland. Men hur hamnade han i skogen utanför Haparanda? Och vart har knarket och pengarna tagit vägen?

Hannah och hennes kolleger börjar vända på alla stenar för att ta reda på vad som hänt. Men tiden är knapp, det finns andra som är på jakt efter bytet. Som ryska Katja. När hon dyker upp drabbas staden av flera oväntade och brutala händelser. På några dagar vänds tillvaron upp och ner i Haparanda - inte minst för Hannah och flera av de inblandade som måste konfrontera saker i det förflutna de försökt förtränga eller lämna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vargasommar
  2. +
  3. Som man sår

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som man sår av Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vargasommar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Stark 4:a
    Kristin, 24 november 2023

    Bra driv och spännande bok. Väntar otåligt på fortsättningen! Roligt att den utspelar sig på ett ställe som sällan får vara i blickfånget i vanliga fall också.

  2. Vargasommar
    Femfemman, 15 augusti 2021

    Rosenfeldt ska nog skriva manus till serier. Eller jobba ihop med någon annan. Vargasommar var alldeles för mycket åt det actionfilminspirerade hållet. Behöver ha mer verklighetsförankring för att passa mig.

  3. Vargasommar
    Agneta Edberg, 1 juli 2021

    Du får mer än 'bara en deckare'. Snabbt tempo med gränslös kriminalitet, bokstavligen. Ser fram emot nästa bok i serien.

  4. Bra story, något rörig
    Gunnar Jernmo, 23 juni 2021

    Ingen bra struktur då storyn hoppar från nutid till förflutet och detta inte är på ett tydligt sätt. För mycket detaljer i romanen men upplösningen är för odetaljerad och för kort beskrivet

  5. Vargasommar
    Irisasson, 21 juni 2021

    Spännande från början både lite kärlek och allvar. Väntar på nästa i serien. Trevligt med en ny kvinnlig polis. Fortsättning följer förhoppningsvis

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Hans Rosenfeldt