Död för dig (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
The Killer (del 1)
Antal sidor
450
Utgivningsdatum
2022-02-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
180 x 110 x 29 mm
Vikt
249 g
SAB
Hc
ISBN
9789113112886

Död för dig

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-02-16
89
  • Skickas från oss på fredag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Caroline och Gustav lever det perfekta livet. Överklastjejen från Djursholm i Stockholm som blivit hyllad skådespelare och gift sig med sitt livs kärlek, den geniförklarade och framgångsrike entreprenören som vuxit upp under enkla förhållanden i Rosengård i Malmö. De har allt de någonsin drömt om - familj, lycka, framgång, pengar, ett stort socialt nätverk och många som följer deras drömliv i sociala medier. Men vad skulle hända om de berövades allt?

En varm dag i början av augusti försvinner den gravida Caroline tillsammans med parets två små döttrar spårlöst från deras exklusiva strandvilla i Malmö. Omständigheterna kring försvinnandet förbryllar polisen som inleder en brottsutredning. Ett massivt sökpådrag drar igång under ledning av Henrik Hedin och Leia Kaplan, två av Sveriges främsta brottsutredare.

Snart står det klart att inget är vad det synes vara - det blir en kamp mot klockan där insatserna blir allt högre och överraskningarna blir fler och fler.

Död för dig är den första delen i The Killer-serien med brottsutredaren Henrik "The Killer" Hedin i huvudrollen, det tidigare fotbollsproffset som sadlat om till polis och blivit en av Sveriges främsta och mest omtalade utredare, känd för sitt kompromisslösa spel och starka rättspatos.

"Skicklig underhållning och god spänning"
UNT
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Död för dig
  2. +
  3. Systern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systern av Mikaela Bley (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Död för dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 9 juni 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Död för dig, av författaren Mikaela Bley, är den första boken i en planerad serie, The Killer-serien. Jag har tidigare läst tre böcker av författaren, böckerna Lycke, Liv, och Louise i Ellen Tamm-serien. (Finns även en fjärde bok i serien som jag inte har läst, Flickorna utan namn). Jag tyckte mycket om dom tre böckerna, och jag tyckte mycket om den här. Så jag kommer nog att följa den här serien framöver, och jag kan rekommendera boken.

  2. Mycket bra start på serien!
    Kaffeläsaren, 11 mars 2022

    Död för dig är den första delen i den nya serien The Killer och vilken bra start det är! Mikaela har skrivit en oförutsägbar kriminalroman där man inte kan lita på någon och ända fram till slutet så lever man som läsare i ovisshet, medans man misstänker både den ena och den andra. Jag har tidigare läst Mikaelas serie om Ellen Tamm och jag gillade den, men serien om The Killer är snäppet vassare i mina ögon. Brottsutredarna Henrik och Leia har vi precis fått börja lära känna i den här boken o... Läs hela recensionen

  3. Mycket bra
    eva svendén, 18 februari 2022

    Spännande. Flera vändningar som man inte förväntade sig! Gillar man Malmö är det än mer intressant med miljöerna här i staden.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mikaela Bley