Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2021-08-04
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Widung, Manne (foto)
Illustratör/Fotograf
Manne Widung
Dimensioner
250 x 178 x 24 mm
Vikt
770 g
SAB
Qe,Qcada
ISBN
9789113114569

Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi

(21 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-04
279
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För dig som vill odla dina egna grönsaker är det här en riktig grundbok. Den visar hur du bygger en grönsaksodling från ingenting, hur du planerar, sår och planterar, vattnar, gödslar och gräver. Men den visar också hur du tar till vara allt det som du skördar, med olika metoder som fermentering, pickling, frysning, syltning och torkning. Helt enkelt hur du fyller ditt skafferi!

Ett trettiotal grödor och lika många recept ingår i den här boken som kan användas både som uppslagsverk för grönsaksodling och som kokbok. Här samlas kunskaperna från två verkliga proffs; John Taylor, välkänd trädgårdsexpert från tv och Jenny Neikell, fermenteringsexpert och mathantverkare samt författare till flera böcker om fermentering. De ger sina allra smartaste odlingstips och visar hur favoritgrönsakerna förädlas till chutney, kimchi, marmelad, salt och mycket mer.

Du får massor av användbara tips som kan appliceras på den egna trädgården, kolonilotten eller balkongen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi
  2. +
  3. Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa rece... av Jenny Neikell (inbunden).

Köp båda 2 för 550 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kanon bok
    Pontus Blomberg, 2 juni 2022

    Många odlingstips och diagnos när plantor inte vill som du, många bra recept för hur man lägger in och tar hand om överflödet av gott i trädgården.

    John är ju även John en ny favorit och guru i min trädgård:)

  2. "Taylor & Surtanten" bok som passar för hösten.
    Agneta Svensson, 7 september 2021

    Hösten är här, skörden ska skördas våra trädgårdar. Vad passar då bättre än att läsa Jenny Neikell & John Taylor nya bok "Taylor & Surtanten",. Här får vi goda tips och råd, hur vi tar hand om våra trädgårdar, vad vi kan få ut av odlingen och goda tips på recept.

    I boken får vi tips på allt ci bör tänka på, vilken utrustning för att lyckas med vår odling, val av den viktiga jorden, hur man förbättrar och sköter den, bevattning vad är lagomt vatten, kompost hur man tar hand om alla rester från sin trädgård, mm

  3. Bra men
    Lena Li, 20 augusti 2021

    Tycker om boken Men. Hade önskat mer info, tips och recept på vardera gröda, nu blev det väldigt tunt på varje - endast ett (!) receptförslag på vardera! Besviken då det i övrigt är en fin och trevlig bok.

  4. Tack!!!!
    Ann, 19 augusti 2021

    Jag är så glad att jag har köpt boken som har tydlig information och inspirerande texter.

    Tack John och Surtanten

  5. Mycket fin bok
    Odleriet Furuborg, 19 augusti 2021

    Mycket fin bok med vacka bilder, bra odlings information och inspirerande recept. En bok att ha med sig hela vägen från planering till förädling.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna