Som man sår (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sebastian Bergman (del 7)
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2022-05-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wickholm, Pär (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789113115320

Som man sår

(36 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-05-11
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Michael Hjorth och Hans Rosenfeldt är extremt skickliga spänningsförfattare" DN

"Varning utfärdas för förstörd nattsömn; den här smarta deckaren vill man smacka i sig så fort det bara går." Mariestads-Tidningen

Tre mord utförda under bara några få dagar har satt skräck i Karlshamnsborna. Vanja Lithner och hennes medarbetare på Riksmord är pressade att hitta och stoppa prickskytten innan hen dödar igen. Men det finns inga ledtrådar, inga vittnen och till synes inga samband mellan offren.

Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. Men när han en dag kontaktas av en australier som har sökt upp honom för att bearbeta sina erfarenheter i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner.

De tre år som gått har förändrat Billy - nu ska han bli pappa och tänker att han aldrig mer ska bejaka sin mörka, hemliga drift. Men det förflutna gör sig påmint. Frågan är nu hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad.

Som man sår är den sjunde delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljoner exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Som man sår
  2. +
  3. En högre rättvisa

De som köpt den här boken har ofta också köpt En högre rättvisa av Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Som man sår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bland de i särklass bästa författarna !
    eva hellqvist, 18 december 2023

    Samhällskritiskt aktuell. Beskriver personerna i boken så det känns som om man känner dem. Spännande från första till sista sidan. Beskriver även människors mörka sidor men även dess enorma styrka när det krävs.Rekommenderas ! Lämnar ingen oberörd.

  2. Väldigt spännande!
    Kenth, 1 augusti 2023

    Väldigt spännande o lättläst, om man läst de tidigare böckerna.
    Gillar hur Hjort&Rosenfeldt skriver men har man inte läst tidigare böcker så blir säkert denna svår att förstå. Synd också att denna var så oavslutad, känns mer som första delen än som en fristående roman.

  3. Besviken
    Mn, 3 augusti 2022

    Så besviken på den 7:e boken, de andra 6 läste jag med glädje men nu var det skrivet helt annorlunda.
    Varför ändra ett vinnande koncept? Nu blev det helt plötsligt en massa känslor och skrivet som ett jag-perspektiv istället för att skriva som en dialog med en bra story, här gräver man ner sig i hur alla känner sig. Jag har läst en bit och än så länge har det inte handlat om något annat än hur alla känner sig, fullständigt enerverande och tråkigt. Dessa två herrar kan mycket bättre.

  4. Så bra!
    Ewa , 25 juli 2022

    Mycket bra bok, spännande skriven men en fördel om man har läst tidigare böcker i serien så man förstår kontexten och personerna i boken. Nu vill jag läsa fortsättningen.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna