Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2022-05-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Qvist, Pernilla (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
233 x 200 x 20 mm
Vikt
729 g
SAB
Rag
ISBN
9789113119342

Träna ute med Sofia : enkla övningar för rörelse året om

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-18
259
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Har du börjat träna ute under coronapandemin och behöver ny inspiration? Kanske har du sedan länge insett fördelarna med att träna utomhus, att uppleva naturen samtidigt som du får ett skönt träningspass.

I den här boken får du användbara övningar som du kan göra när du ändå är ute, på en vanlig promenad, på rundan i skogen, lekplatsen eller i utegymmet. Här finns massor av träningsförslag att testa, i trappor, i backar eller varför inte på bryggan. Träningen i boken är anpassad för alla årstider; sol och värme, regn och rusk, snö och kyla. Testa stavgång med intervaller eller öva upp styrkan med en helt vanlig sten eller bänk.

Det är lätt att följa med när Sofia Åhman instruerar på sitt inspirerande sätt. Boken ger dig också praktiska tips kring klädsel och säkerhet. Med Sofias bästa tips och trix blir utomhusträningen både kul och effektiv!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Träna ute med Sofia : enkla övningar för rörelse året om. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tydlig och intresseväckande träning utomhus

    En bra guide för utomhusträning att ta upp under semestern eller varför inte göra till en prioriterad aktivitet även under kallare månader! Enkla och tydliga rörelser och garanterad hälsoefffekt, bra jobbat!

  2. Utanför boxen!
    -, 12 juni 2022

    Träna ute med Sofia är en peppande träningsbok som tar dig ut i naturen och utnyttjar det som står till buds där. Lekparken, bänkar, bryggan och stenar - tänket är utanför boxen. Vinter som sommar, alla årstider är träningstider. Boken inspirerar och gör träningen roligare, omväxlande och det är nästan gratis. Det som kostar är ett par vettiga skor, och ett par stavar för den som önskar det.

    Jag gillar allsidigheten i övningarna, och bilderna med beskrivningar. Det är lätt att förs... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna