Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2022-04-26
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Fält, Stefan (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Dimensioner
250 x 180 x 20 mm
Vikt
630 g
SAB
Qca
ISBN
9789113120232

Indien i mitt svenska kök

(38 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-04-26
219 268 Du sparar 49 kr!
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Indisk mat behöver inte innebära massa kryddor och krångel, utan kan vara snabb vardagsmat. Den är också som gjord för den svenska sommarens alla fester, picknickar, bufféer och grillkvällar. Till hösten passar värmande currygrytor, soppor och frasiga samosas för såväl finmiddag som svamputflykt.

I sin senaste kokbok har Malin Mendel samlat sina allra bästa recept, sådant hon lagar till sin familj såväl som till kalas och bjudningar. Rätterna är lätta att göra, enkla att anpassa till alla och både färggranna och smakrika! Dessutom går de oftast att förbereda, grytorna blir bara godare av att stå till sig.

Malins passion för indisk mat väcktes redan när hon var liten. I denna personliga bok delar hon med sig av minnen och mat från barndomen i Pakistan, och från somrar i Bohuslän och Dalsland. I sitt eget kök lagar Malin mest indiskt, men hämtar ibland inspiration från reportageresor till andra länder eller svenska traditioner. För likheterna finns, till exempel äts makrill även i Indien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Indien i mitt svenska kök
  2. +
  3. Ramen : japanska nudlar och smårätter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ramen : japanska nudlar och smårätter av Tove Nilsson (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Indien i mitt svenska kök. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppenbra
    Madeleine (Stockholm), 15 april 2024

    Toppenbra kokbok med många fina, användbara och varierande recept. Lärt mig så mycket om indisk matlagningskultur från Malin. Otroligt tacksamt och så mycket att upptäcka.

  2. Indien mitt i svenska kök
    GretaW, 3 april 2024

    Underbar feelgood receptbok! Lättlagat och det är inga krångliga recept. Boken är inspirerande med både historia och bilder därtill. Rekommenderas!

  3. Superintressant
    Agnes, 13 juni 2023

    Heja Malin! Riktigt bra skriven och så mycket man kan använda sig av här hemma, vilket väl också är syftet med boken, men här gäller det verkligen! Ligger framme hela tiden!

  4. Fick den rekkomenderad
    Frida, 9 juni 2022

    Superbra bok för oss som inte orkar spendera timmar i köket. Med den här boken får du recept på lättlagade och snabba maträtter som är Indien light. Köp den.
    Frida

  5. Perfekta presenten!
    Kristina Johansson, 7 juni 2022

    Underbara Malin har skrivit en fantastisk bok om indisk matlagning för dummies. Så härligt att även jag får känna mig proffsig och göra på ytan avancerade rätter som var så mycket enklare än jag kunde ana. Och vilka smaker. Wow! Dessutom med trevliga historier från någon som verkligen kan Indien och Pakistan. Kan inte tänka mig en bättre present. Passar alla som gillar indiskt!

  6. Spännande

    Jag har lagat indiskt tidigare utifrån en bok jag köpte på Indiska, den finns inte längre. Inte bara din intressanta bok återuppväcker den lusten, utan också du som inspirerande person.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Malin Mendel