Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2022-08-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form) / Eidenberg Adamo, Lina (foto)
Illustratör/Fotograf
Sara Ljungdahl Holst
Dimensioner
227 x 175 x 16 mm
Vikt
481 g
SAB
Qca
ISBN
9789113123769

En mammas överlevnadskokbok : enkla recept och genvägar i köket

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-24
260
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Är du ute efter gastronomiska matupplevelser i Michelin-klass? Rätter där ingredienslistan är lång som en segelmast och du behöver åka till en lokal marknad i norra Burundi för att få tag på specialingredienser? Jag är ledsen, men då är inte det här en bok för dig. Inte heller om du endast vill servera dina barn växtbaserad, ekologisk mat utan spår av tillsatser."

I En mammas överlevnadskokbok har Vivi Wallin glatt och utan förbehåll gjort allt för att fuska ihop så enkla och minimalt tidskrävande vardagsrätter som möjligt. Hon har gjort sitt bästa för att nyttja mataffärernas enorma sortiment av färdiga kryddblandningar och såser, just för att du där hemma inte ska behöva ha tillgång till 118 ingredienser för att laga en middag. Tanken bakom flera av rätterna är att du ska kunna laga dem med ett barn på höften, andra ska du kunna servera på samma tid som det tar för dina barn att ropa "Maaammmmmma jag är hungrig" från soffan.

Här finns måltider som kan slängas ihop på några minuter eller som kräver extremt få ingredienser, och variationer på den vanligaste vardagsmaten. Två kapitel, Vivis favoriter och Knuts favoriter, bjuder på älsklingsrätter det är värt att krångla lite extra för. I boken finns också gott om tips på genvägar och humörhöjare när tiden är kort och pressen hög.

I En mammas överlevnadskokbok hittar du helt enkelt rätter att alltid lyckas med, när du egentligen varken orkar eller hinner. Och som nästan alla barn tycker om!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En mammas överlevnadskokbok : enkla recept och genvägar i köket
  2. +
  3. SIGNERAD - Home Sweet Home - Signerad av Camilla Hamid

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Home Sweet Home - Signerad av Camill... av Camilla Hamid (inbunden).

Köp båda 2 för 489 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En mammas överlevnadskokbok : enkla recept och genvägar i köket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra
    Johanna Granered ogundedji, 13 februari 2024

    Toppen bok när man inte har inspiration eller tid till och med min man tittar i den nu så det är toppen hemma hos oss!

Visa alla 1 recensioner