Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2009-12-14
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
177 x 110 x 13 mm
Vikt
119 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127121461

Självkänsla på djupet : en terapi för att reparera negativa självbilder

(23 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2009-12-14
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"'

Negativ självkänsla spelar en avgörande roll i våra liv
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Självkänsla på djupet : en terapi för att reparera negativa självbilder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inget för en nybörjare
    Ann Johansson, 21 april 2021

    Läsningen gav mig en längtan efter att få fortsätta dessa tankar ihop med en terapeut som kan hjälpa mig vidare i min personliga reparation. Många situationer var bekanta men den personliga vinkeln krävs också för att uppnå full läkning, tror jag.
    Har läst böcker i ämnet av denna författare tidigare så en del av hennes tankar gav igenkänning och det var positivt. Kändes inte som onödig upprepning. Det är också orsaken till rubriken på kommentaren.

  2. Läsning som leder till insikt
    SannaSolsken (Flen), 27 december 2019

    Ett enkelt sätt att ta till sig och förstå hur barndomen påverkat oss som vuxna. Bra beskrivningar och exempel. Stor igenkänning och ett bra stöd när jag själv identifierar mina självfällor.

  3. En liten bok med stor visdom
    Maria , 3 november 2012

    Vi har alla någon gång hört eller sagt "han/hon beter sig verkligen som ett barn!/ han/hon har ett sårat barn inom sig." Faktum är, att vi alla har ett inre barn, som fortfarande beter sig. Barn är otroligt speciella människor som så gärna vill lära sig livet och världen, och har en tendens att tro att allt beror på dom själva. Mamma och pappa bråkar pga. mig, mamma är sur pga. mig, att ingen tycker om mig kan bara bero på att något är fel på mig... Alla barn blir inte rättvist älskade och up... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Marta Cullberg Weston