Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2014-09-18
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademiska
Dimensioner
216 x 140 x 20 mm
Vikt
455 g
SAB
Doeba
ISBN
9789127139602

Vald på en tiondels sekund : Eller varför du inte alltid ska lita på din magkänsla

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-09-18
345
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Din magkänsla säger direkt om någon är trevlig, pålitlig eller intelligent. Men har den alltid rätt, och vet du vad som styr din intuition? Missar du viktig kompetens, möjlig vänskap eller en kärlekspartner för att du väljer eller väljer bort personer på en tiondels sekund?

Med levande exempel visar Malin Lindelöw hur känslostämningar, fördomar och stereotyper påverkar ditt omdöme både privat och på arbetet. Du får veta hur du aktivt kan undersöka nya infallsvinklar för att bli mer träffsäker i de slutsatser du drar om dina medmänniskor – något som i förlängningen hjälper dig att fatta bättre beslut.

Vald på en tiondels sekund riktar sig till dig som vill bli bättre på att förstå dig själv och andra. Boken är särskilt värdefull för chefer, HR-specialister och andra yrkesgrupper där god personbedömning är central.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vald på en tiondels sekund : Eller varför du inte alltid ska lita på din magkänsla
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 574 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vald på en tiondels sekund : Eller varför du inte alltid ska lita på din magkänsla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärt
    Per Bengtsson, 15 oktober 2021

    Bra läsning om hur styrda vi är av våra omedvetna prioriteringar. Utmärkt sätt att skapa insikt i hur men bättre kan skapa distans till sig själv för att verkligen rekrytera den bästa till en tjänst.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Malin Lindelöw