Göra barn : så går det till (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2020-01-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Översättare
Hanna Skogar Sundström
Originaltitel
Hvordan lager man en baby?
Illustratör/Fotograf
Anna Fiske
Dimensioner
20 x 280 x 211 mm
Vikt
630 g
SAB
uVgaba
ISBN
9789127163935

Göra barn : så går det till

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-17
169
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    49
Visa alla 1 format & utgåvor
I Göra barn - Så går det till får vi veta svaret på frågan alla barn funderar över. Hur kommer bebisen in i mammans mage? Vem kan göra barn och hur går det egentligen till? Vad händer med bebisen inne i magen?

Med hjälp av informativa och humoristiska illustra-tioner får vi reda på hur barn blir till, rent konkret, antingen det är på «traditionellt» vis eller med hjälp av provrör. Boken avdramatiserar ett ämne som kanske ibland kan vara svårt att prata naturligt om och ger barn och föräldrar en perfekt utgångspunkt för vidare diskussioner. b
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Göra barn : så går det till
  2. +
  3. Bak och fram : om kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bak och fram : om kroppen av Anna Fiske (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Göra barn : så går det till. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mycket lättförståelig
    Cecilia , 5 maj 2023

    Då mitt barn började bli nyfiken och hade frågor så ville jag ha nåt som skulle lätt men på ett sånt bra sätt förklarat så det inte skulle bli konstigt. Denna boken är perfekt'- mycket bra förklarat på ett bra pedagogisk sätt.

  2. Tydliga samlagsbilder
    -, 21 april 2021

    Jag ger det låga betyget på grund av samlagsbilderna. Eller på grund av att åldern är satt till 3-6 år på boken, 6-9 år hade väl varit ganska ok. Det är överdrivet tydliga bilder på naket samlag och penis i vagina.

    Barn i åldern 3-6 leker för att bearbeta mycket av den information de får. Av den anledningen tycker jag det är oerhört olämpligt att en bok till barn i den åldern visar exakt hur ett samlag går till. Jag har redan läst på Föräldragrupper på Facebook, om föräldrar som är ... Läs hela recensionen

  3. Inte klockren men bra startmaterial
    Pontus J, 28 mars 2021

    Har läst boken med vår 4-åring några gånger och ofta kommer djupare och djupare frågor. Bilderna är skrattretande dåliga men barnet verkar inte bry sig. Jag är nöjd med denna bok även om det finns mycket att förbättra. Där den fallerar kan föräldern själv ändra eller fylla i.

    POSITIVT:
    + Introducerar ämnen och får igång barnets tankar kring dem
    + Bra pärm och papperskvalitet
    + Detaljerade men okomplicerade beskrivningar, på bra nivå jämfört med andra böcker

    NEGA... Läs hela recensionen

  4. Så dåligt gjord.
    Anna J, 7 juli 2020

    Vilka hemskt tråkiga bilder, såg så fult ut alltihop. Här har man verkligen inte fått det till något fint och kärleksfullt även fast de försöker i text så förstör bilderna
    allt.

  5. Boken som svarar på detaljerade frågor

    Handen upp alla föräldrar som någon gång fått en fråga från en vetgirig 4-6-årig om hur bebisar blir till. Så svarar man och känner sig nöjd, tills barnet ställer en DETALJERAD följdfråga. Då har iallafall jag några gånger blivit lite obekväm och svarat "Du, det får vi låna en bok på biblioteket om!".
    Nu har Natur & Kultur gett ut den där boken!

    Detta är boken som i detalj går in på hur bebisar blir till, växer och föds. På ett tydligt sätt för barn beskriver Fiske in i detalj ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anna Fiske