Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lärare Lär
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2009-10-23
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Eriksson Gustavsson, Anna-Lena (förf.) / Gustafson, Stefan (förf.) / Jacobson, Christer (förf.) / Myrberg, Mats (förf.) / Olofsson, Åke (förf.) / Svensson, Idor (förf.) / Swalander, Lena (förf.) / Taube, Karin (förf.) / Wolff, Ulrika (förf.)
Dimensioner
210 x 146 x 25 mm
Vikt
554 g
ISBN
9789127419346

Lärare Lär Dyslexi och andra svårigheter med skriftspråket : Print on demand

(6 röster)
Häftad,  Svenska, 2009-10-23
529
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Dyslexi och andra svårigheter medskriftspråket uppmärksammas aktuellpedagogisk, psykologisk och biologisk forskning om läs- och skrivsvårigheter. Författarna är lärare och forskare som sedan början av 1990-talet ingått i ett nationellt nätverk för forskning om dyslexi och andra läs- och skrivsvårigheter.

Boken ingår i Lärare Lär-serien som inspirerar, väcker debatt och för ut aktuell forskning inom pedagogik och lärande.

Ett stort antal elever lämnar skolan utan tillräcklig läs- och skrivförmåga. I denna bok får läsaren en god uppfattning om den världsomspännande och aktuella forskning som finns och ges även goda möjligheter att tillämpa den i sitt arbete.

I boken 18 kapitel uppmärksammas pedagogisk, psykologisk och biologisk forskning om läs- och skrivsvårigheter. Författarna är lärare och forskare som ingår i ett nationellt nätverk för forskning om dyslexi och andra läs- och skrivsvårigheter.

Denna titel är en beställningsvara, vilket innebär att den trycks först när en order läggs. Leveranstid är 5-8 vardagar. I övrigt är det ingen skillnad mot andra tryckta böcker.

Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lärare Lär Dyslexi och andra svårigheter med skriftspråket : Print on demand
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 758 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Ledning i förskola : Villkor och uttryck

    Anders Arnqvist, Kristina Malmberg

    Förskolan är en viktig institution i vårt samhälle, och ledarskapet framhävs som en betydande förutsättning för kvalitet och utveckling av förskolans verksamhet. Under de senaste decennierna har en rad reformer förändrat förskolan och dess styrnin...