Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2006-10-01
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Illustratör/Fotograf
Eva Leven
Illustrationer
ill.
Dimensioner
297 x 210 x 4 mm
Vikt
120 g
SAB
Eab
ISBN
9789127605350

TIL : Tidig Intensiv Lästräning

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2006-10-01
378
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
12 veckor är en kort period i ett barns liv - men de veckorna kan få avgörande betydelse för barnets framtid!

Alla barn testas under hela första läsåret och i början av årskurs 2. De barn som behöver hjälp erbjuds 12 veckors daglig en-till-en-undervisning. Samarbete med hemmet är ett krav. Under en halvtimma läser, dikterar, skriver och laborerar eleven tillsammans med läraren. Den dagliga hemläxan redovisas följande dag.

TIL-programmet är väl utprövat och har alltid lett till goda resultat. Barnet kommer ifatt sina kamrater och ofta mer därtill!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. TIL : Tidig Intensiv Lästräning
  2. +
  3. Dokumentation vid stödinsatser i undervisningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dokumentation vid stödinsatser i undervisningen av Johanna Jozic, Céline Nordenhed, Sandra Vidic Arvidsson (häftad).

Köp båda 2 för 774 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av TIL : Tidig Intensiv Lästräning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. TIL
    Caroline Rehnberg, 4 mars 2015

    För mig som pedagog var boken en stor besvikelse. Hade förväntat mig fler pedagogiska idéer för stöttning av elever som har svårt att knäcka läskoden. Boken var väldigt kortfattad.

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

12 veckor är en kort period i ett barns liv - men de veckorna kan få avgörande betydelse för barnets framtid! Tidig Intensiv Lästräning (TIL) är ett effektivt program för barn som inte kommit igång med sin läsning. Alla barn testas under hela första läsåret och i början av år 2.