Madicken och Junibackens Pims (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (133.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Madicken (del 2)
Inläsare
Astrid Lindgren
Utgivningsdatum
2019-05-31
Förlag
Astrid Lindgren AB
ISBN
9789198119220

Madicken och Junibackens Pims Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-05-31

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Junibackens Pims, det är Lisabet, det. I alla falla kallas hon så av farbror Nilsson. Och Lisabet, hon följer sin storasyster i vått och torrt, vilka äventyrligheter Madicken än hittar på. Som när Madicken ska gå och titta på majelden. Då vill hon vara fin så att hela stan häpnar. Framför allt vill hon ha sina nya sandaler. Men det får hon inte för mamma. Fast Madicken är bångstyrig ibland, och när hon kommer till majelden är hon trots allt skrudad i sandalerna. Men konstigt nog, ingen lägger märke till dem. Ingen mer än Mia, Madickens klasskamrat, hon som har så mycket pippor i håret. Så går det som det går också. Illa går det för Madickens sandaler. 'Du är inte klok, Madicken', säger Lisabet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Madicken och Junibackens Pims. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Madickens ännu bättre uppföljare
    Morpheus, 3 oktober 2020

    Madicken och Junibackens Pims är en av de där uppföljarna som är bättre än sin föregångare. Och en ganska intressant bok i Astrids kanon.
    Boken kom 16 år efter första boken om Madicken och är Astrids näst sista längre bok, inklämd mellan fantasy-böckerna Bröderna Lejonhjärta och Ronja Rövardotter. En trio böcker som nog är Astrid från sitt mest politiska håll.

    Likt alla bra uppföljare dyker den här boken djupare och vi får lära känna karaktärerna bättre och se fler dimensioner ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Astrid Lindgren