Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
107
Utgivningsdatum
2015-08-05
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Översättare
Annika Meijer
Originaltitel
Fletninger
Medarbetare
Moesgaard Wivel, Marie (foto) / Arnesen, Laura Kristine (foto)
Dimensioner
227 x 175 x 12 mm
Vikt
416 g
SAB
uQcd
ISBN
9789129697223

Flätor

(67 röster)  |  Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-08-05
139
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Fransk fläta, fiskbensfläta, vattenfallsfläta eller kanske Katniss-flätan? Femtonåringarna Marie och Laura visar steg för steg hur du gör enkla flätor men också mer avancerade flätuppsättningar för olika tillfällen. Här finns tuffa festflätor och mer romantiska flätor samt enkla vardagsflätor som du gör på fem minuter innan du går till skolan. Boken om flätor har blivit en stor försäljningssuccé i Danmark och Laura och Marie kan man följa på Instagram @hairandnailsinspiration.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flätor
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Flätor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Flätor

    Jag har gett boken till ett barnbarn i tonåren. Hon blev mycket inspirerad av de fina bilderna och har testat flera av flätorna på sina kompisar.

  2. Inspirerande
    Mamma Mu, 8 mars 2016

    Min tonårsdotter tyckte att detta var en mycket inspirerande bok, den har fina bilder och förklarar bra. Kanske lite väl avancerat ibland (för en 13-åring) men det finns olika svårighetsgrader. Dottern är mycket nöjd!

  3. Lättanvänd och inspirerande
    Dr Lave, 4 februari 2016

    Perfekt instruktion när man vill fläta barnen utan att använda en vanlig tråkig fläta. Särskilt när man har hår framför sig som inte är jämnlångt ända ner...

  4. Flätor
    Marianne A, 2 december 2015

    Trevlig och användbar bok med bra instruktioner enligt min 16-åriga dotterdotter som fick boken i present. Särskilt roligt tyckte hon att det är unga flickor som gjort boken. Hon har testat frisyrerna både på sig själv, sin mamma och sin lillasyster.

  5. FLÄTOR
    Anita Ringdahl, 14 november 2015

    En bok som mitt barnbarn, som går frisörutbildning önskade sig i födelsedagspresent. Fint illustrerad med bilder och steg för steg.Många utmanande flätfrisyrer.Trevlig bok.

  6. Proffsig bok som är lätt att följa

    Fina flätor som till och med jag kan göra. Bra beskrivningar. Pedagogiskt upplagt. Enkla instruktioner med bra beskrivning.

  7. julklapp till ett barnbarn
    anita Forsberg, 21 oktober 2015

    jag har köpt boken som julklapp till ett barnbarn . tycker att den var trevlig, med många fina ideer till flätor

  8. Mycket nöjd!
    Henrietta, 7 oktober 2015

    Bra bilder och steg för steg beskrivningar! Man kan inte göra perfekta flätor på en gång, men med övning så blir det bara bättre och bättre! En bonus är de tips som de skriver till lite här och där, sånt som man själv inte tänkt på annars! Jag har inte tittat på deras videor eller sett dem på andra medier, men där kan man säkert få extra hjälp.. Jag gillar upplägget, med grundflätorna först, och sedan variationerna av dessa. Språket är familjärtoch trevligt. En bra uppslagsbok om man letar efter något specifikt, men även en inspirationskälla!

  9. Toppenbra och rolig
    Lin, 29 september 2015

    Många fina tips om flätning - rekommenderas. Dottern fick den i present och används flitigt sedan dess.
    Enkelt och svårt på samma gång.

  10. Perfekt för nybörjaren
    Nadine Lindgren Wall, 22 september 2015

    Mycket användbar bok för en nybörjare! Jag och mina barn har använt den flera gånger med fint resultat! Tydlig och enkel att följa.

  11. Hårflätning- en konstbok som föll i god jord.
    Maggi i Cybern, 21 september 2015

    Äntligen såg jag boken jag tänkt på i flera år. Inbakad, utbakad, vattenfall och rosor. Underbara namn på intressanta hårflätningar. Köpte 4 ex på en gång och gav dem till mina barn som har barn eller fruar med långt hår. Alla blev eld och lågor. Nu får jag bilder på hårflätor, dvs barnens baksidor. Barn och barnbarn får glada kommentarer av andra barn och vuxna som beundrar deras hårflätor. En bok jag varmt rekommenderar.

  12. Festliga frisyrer
    Sophia, 9 september 2015

    En perfekt bok för barn som gillar att fixa med flätor och frisyrer. Bra beskrivningar och fina bilder. Nima barn anänder den med glädje.

Visa alla 12 recensioner