Monstret Frank (samlingsvolym) (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Monstret Frank
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
413
Utgivningsdatum
2019-05-10
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Wigren, Jeannette (form)
Illustratör/Fotograf
Sofia Falkenhem
Dimensioner
205 x 155 x 30 mm
Vikt
687 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129714760

Monstret Frank (samlingsvolym)

(18 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-05-10
186
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dagen då Frank Steen fyller nio år händer något som förändrar hans liv. Grannen Alices hund Uffe blir så uppspelt att han råkar bita Frank i handen, och snart börjar Frank drömma mystiska drömmar. I drömmen är han täckt av lurvig päls och springer i skogen på fyra ben. Det enda han vill är att bli klappad, kliad mellan öronen och gosad med. Men varför blir alla så rädda?

Spännande, roligt och lagom läskigt, med cliffhangers som gör att man bara måste läsa vidare. En berättelse om monster och människor, om att inte passa in, och om att hitta sin egen flock.

Denna samlingsutgåva innehåller hela Mats Strandbergs succéserie om monstret Frank: Monstret i natten, Monstret på cirkusen och den tredje och sista delen Monstret och människorna. Boken är illustrerad med fantastiska bilder av Sofia Falkenhem.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Monstret Frank (samlingsvolym)
  2. +
  3. Pestblommor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pestblommor av Mats Strandberg (inbunden).

Köp båda 2 för 365 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Monstret Frank (samlingsvolym). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra
    -Bo, 26 september 2021

    Spännande och rolig, man vill aldrig sluta läsa. Man läser bara ett kapitel till och ett till. /Bo 7 år

  2. Spännande
    Frida Helgesson, 31 mars 2021

    Spännande läsning för hela familjen. En fantastisk fantasifull triologi som vi som föräldrar önskade att vi själva skulle ha fantasi att skriva. Målande språk. Underbar bok!

  3. Familjens favorit

    Vi har läst många böcker för våra barn, men det här var det första där de blev arga när det var dags att sluta läsa för kvällen. "Bara ett kapitel till, snääälla!!" om och om igen. Och vi vuxna älskade den också. Väldigt bra och tänkvärd. Lite småläskig på ett mysigt sätt, och då är det inte monstren som är läskiga...

  4. perfekt för högläsning
    frida karlsson, 26 september 2019

    Läser denna bok för min 7 -åring.
    Han lyssnar med spänning och läser själv delar av sidorna!
    Bra med en samlingsvolym!

  5. Bäst!
    Nina S, 26 juni 2019

    Kanske är böckerna om monstret Frank de bästa barnböcker jag (som vuxen) har läst. Mats Strandberg är en av de mest begåvade svenska författarna oavsett vilken genre han ger sig på (han skriver även ungdomsböcker och vuxenböcker). Älskar både texten och Sofia Falkenhems illustrationer, Frank är min hjälte. Och så himla snygg utgåva dessutom!

  6. Underbar och djuplodad!

    I böckerna är det inte monstren som är de läskiga, utan det är istället de rädda människorna som tror på rykten utan att egentligen veta som skrämmer oss. Rädslan för det okända tillsammans med manipulerande individer i Yrred som driver på ett agg mot monstren skapar otäcka motsättningar i det lilla samhället.

    Detta är en väldigt fin berättelse kring vänskap, utanförskap, att bryta mot normen men ändå hitta tryggheten i det mindre sammanhanget och framförallt handlar boken mycket om... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Mats Strandberg