Bergtagen (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Järvhögatrilogin (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
380
Utgivningsdatum
2021-01-13
Upplaga
2
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
207 g
SAB
uHc
ISBN
9789129731323

Bergtagen

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-01-13
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En elev försvinner från Järvhöga Läroverk, en gammal internatskola belägen i Jämtlands skogar. En kedja av skallgångar, polisutredningar och ryktesspridning drar igång. Julia, som går på ortens gymnasium, deltar i sökandet först av ren tristess, men snart blir hon alltmer indragen. Det visar sig snart att det inte är första gången en ung pojke från skolan har försvunnit ut i skogen för att aldrig mer återvända.

Stark spänning och magisk realism i Bergtagen, första delen i en trilogi där förflutet och nutid vävs ihop i ett samhälle där alla känner alla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bergtagen
  2. +
  3. Midnattsblot

De som köpt den här boken har ofta också köpt Midnattsblot av Camilla Sten (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bergtagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande
    Nettan, 15 september 2021

    Ser fram emot del två i serien! Läs själv eller köp till tonåringen. Camilla Steen är riktigt bra och skriver med skärpa

  2. Köpte den till min son men jag la beslag på den
    - (Västerås), 28 maj 2021

    En ungdomsbok jag inte ångrar att jag läste trots att jag inte är ungdom.
    Julia bor i en liten by i Norrland när en pojke försvinner från internatskolan. När Julia börjar nysta i historien upptäcker hon att det inte är första gången något liknade inträffat.
    Jag läste boken för jag var nyfiken på kombinationen spänningsroman och folklore. En liten bit in i boken blir allt väldigt spännande. Även om författaren riktar sig till yngre läsare än jag tycker jag att den var läsvärd för kar... Läs hela recensionen

  3. Orimligt bra
    Elin , 1 februari 2021

    Detta är en lovande början på en mycket spännande trilogi. Jag kunde inte sluta läsa, detta är en sådan bok som drar med en i dess eget universum. Camilla Stens förmåga att gestalta omgivningar och karaktärer gör boken otroligt levande och övertygande. Det förflutna och nuet vävs ihop i denna mycket välskrivna bok. Ser mycket fram emot de två nästkommande böckerna!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Camilla Sten