Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Spökräddarna (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
90
Utgivningsdatum
2022-04-08
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Wigren, Jeanette (form)
Illustratör/Fotograf
Sofia Falkenhem
Dimensioner
208 x 155 x 14 mm
Vikt
257 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129733914

Det instängda spöket

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-04-08
148
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ska det verkligen vara så här tråkigt på sommarlovet? Sam och Sara vet inte vad de ska hitta på, deras föräldrar jobbar bara i restaurangen hela dagarna och har inte tid att göra något kul. Men så en dag berättar pappa att det finns ett hemligt rum i familjens hus. Farmor och farfar, som tidigare ägde restaurangen och huset, var lite knäppa, de trodde nämligen på spöken och bedrev spökforskning nere i källaren! Nu får Sam och Sara ta över all utrustning i det hemliga rummet. Och hur är det egentligen, kanske finns spöken på riktigt?

Petrus Dahlin och Sofia Falkenhem är tillbaka med en ny serie för 6-9-åringarna. Det blir fart och fläkt, tokiga karaktärer, knäppa uppfinningar men framför allt SPÖKEN!

Böckerna i Spökräddar-serien är genomillustrerade och funkar både som högläsning och för den som kommit en bit på väg med sitt eget läsande. Och var inte rädda, spökena i de här böckerna är nästan alltid snälla...
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det instängda spöket
  2. +
  3. Läs : boken för dig som vill börja läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs : boken för dig som vill börja läsa av Katarina Kuick (inbunden).

Köp båda 2 för 327 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det instängda spöket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skojig och spännande!
    Bokhyllaniskuggan, 6 maj 2022

    ❥ Recension

    Del 1 & 2 i nya serien Spökräddarna.

    Läsålder 6-9 år.

    Åh, vilka härliga böcker! Illustrationerna är verkligen i min smak och tillsammans med berättelserna kompletterar de varandra så bra.

    Det är en fröjd att få följa tvillingarna Sam och Sara på deras spökräddaruppdrag (som de dessutom håller hemliga för mamma och pappa) och båda böckerna är både spännande och skojiga i en perfekt blandning. Men vart tar spöken sen vägen när de blivit räd... Läs hela recensionen

  2. Rekommenderas varmt!

    AC:
    Brukar ni köpa en bok lagom till sommarlovet till barnen? Detta är en serie med fristående böcker som passar bra för just det ändamålet.

    Spökräddarna funkar både som högläsning och egen läsning. Det är lite större text, lite luftigt mellan raderna, lagom långa kapitel och fina svartvita illustrationer genom hela böckerna. Dessutom driver berättelsen framåt på ett spännande sätt så man bara vill läsa ett kapitel till¿

    Trots att serien är fristående och du kan läsa dem... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Petrus Dahlin