Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Spejarens lärling (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Ingmar Wennerberg
Originaltitel
The Ruins of Gorlan
Dimensioner
200 x 130 x 10 mm
Vikt
320 g
SAB
uHce
ISBN
9789132150821

Gorlans ruiner

(15 röster)  |  Läs 6 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2007-04-01
176
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Will är liten till växten, men snabb och kvicktänkt. Så länge han kan minnas har han velat bli riddare som sin far - en far han aldrig fått lära känna. När han nekas inträde till Redmonts krigarskola grusas alla hans förhoppningar.
Istället blir han lärling hos Halt, en spejare med en övernaturlig förmåga att röra sig osedd som tros vara förknippad med svartkonst. Motvilligt lär sig Will att behärska spejarnas hemliga vapen: pilbågen, knivarna, den kamouflagefärgade manteln och en ponny. Och när Will och Halt tvingas ut på uppdrag för att förhindra att kungen mördas förstår Will att spejarna har en nyckelroll ...

Gorlans ruiner är den första boken i den spännande bokserien Spejarens lärling.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gorlans ruiner
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 335 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Gorlans ruiner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    Anton, 9 november 2021

    En bok som ä mycket spännande som passar bra upp i åldrarna ända till 20 års åldern mycket bra bok

  2. Serien spejarens lärling är bäst
    Irene Grip 11, 19 januari 2020

    Denna bok och resten av serien också är otroligt bra. Om du som läser detta är mindre än tolv år gör det inget tycker jag (vad det än står under vilken ålder boken passar att läsas), boken fungerar för alla som kan läsa "lättlästa" böcker och uppåt. Själv hade jag läst hela serien upp till bok elva redan på två veckor när jag bara var åtta och bara börjat läsa "lättlästa" böcker fyra veckor tidigare.

    Boken handlar om en femtonårig pojke som heter Will och tas upp som spejarlärling i ... Läs hela recensionen

  3. Fantastisk bok!
    Robin, 24 januari 2019

    Jag tycker att det här var en riktigt bra bok som åter fått upp mitt intresse för att läsa efter år utan något större engagemang. Jag själv läste ut boken på bara några dagar eftersom jag i princip använde all min lediga tid till att läsa den här boken. Boken, och egentligen hela bokserien, har på ett enligt mig enastående sätt lyckats nå en bra variation av både spänning och lugnare delar. Författaren är väldigt detaljerad i sina beskrivningar men utan att det på något sätt känns tråkigt. Ja... Läs hela recensionen

  4. Sträckläsning
    Lill, 23 februari 2016

    Min son på 9 år sträckläste denna bok och han hade verkligen svårt att slita sig från den på kvällarna. Det är den bästa bok han läst, säger han. När han läste ut den så önskade han sig direkt nästa bok då han fyller 10 år snart.

  5. Sonen på 9år lyrisk
    johan johansson, 4 februari 2014

    Jag läste denna för min 9åriga son, 2 kapitel om dagen, förutom på helgmorgnar, då vi läste 3 kapitel. Spännande, handlar om mod och om rädsla. Även mobbing avhandlas och hur känslor och rädsla är ok.

    Spännade.

  6. Gorlans ruiner
    bokbruden (ö-vik), 27 juni 2012

    Gorlans ruiner överraskade mig. Riktigt bra bok faktiskt men väldigt lik Harry Potter på olika sätt. Så om du gillar Harry är det bäst att du läser boken omedelbart :D

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av John Flanagan