Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Millan (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
125
Inläsare
Ester Claesson
Utgivningsdatum
2018-05-20
Förlag
Storytel Publishing
Dimensioner
215 x 135 x 10 mm
Vikt
187 g
SAB
uHc
ISBN
9789132199417

Millan

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-05-20
167
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"En dag ska jag rida lika bra som Marianne, nej, ännu bättre, bäst i världen. Och jag ska ta hand om hästar som ingen annan vill ha, missförstådda hästar som andra tycker är farliga och värdelösa. Jag ska ge dem en chans, visa världen vad de går för, slå alla med häpnad.

Millans högsta dröm är en egen häst och när hon jobbar i stallet efter skolan fantiserar hon om att det är hennes stall och hennes hästar. Hon fantiserar om ett vanligt liv i en vanlig familj. En familj som åker på utflykt ibland, äter middag tillsammans och som hon kan bjuda hem kompisar till. Millan drömmer om ett liv då hon inte behöver vara rädd att någon ska förstå hur hon och hennes lillebror egentligen har det hemma. Men kan drömmar någonsin bli verklighet?

Pia Hagmar bor i södra Dalsland tillsammans med sin man, den yngste av sina tre söner, två katter och en häst. Pia har skrivit mer än 35 hästböcker och med Millan inleder hon en ny serie hästböcker. Med stark närvaro och igenkänning får vi lära känna Millan och leva med i hennes liv. Både i bra och dåliga stunder."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Millan
  2. +
  3. 20 över 7

De som köpt den här boken har ofta också köpt 20 över 7 av Ewa Christina Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 350 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Millan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande läsning
    Kaffeläsaren, 22 maj 2018

    Lyssnat på alla tre Millan-böcker utav Pia Hagmar. För en evig hästtjej som mig är det ren njutning att lyssna på dessa böcker. Mycket av Millan kan jag känna igen i mig själv, det där att hela livet ägnas åt hästar och att man gör allt runtomkring för att kanske kan man få en ridtur som tack. Men det trassliga hemmalivet som Millan har var jag dock förskonad ifrån. Det gör ont att läsa om hur Millans föräldrar beter sig, hur Millan tvingas vara den starka jämt och ta hand om både sin lillebr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pia Hagmar