Rädda mig inte (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (358.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Juliette (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Inläsare
Disa Östrand
Utgivningsdatum
2019-10-15
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Översättare
Carina Jansson
ISBN
9789132211751

Rädda mig inte Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2019-10-15

Styckköp

119

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Juliettes beröring är dödlig. Hon satt inlåst på grund av sin förbannelse i åratal. Men så träffade hon Warner, den vackre unge mannen utan hjärta. Han gav henne frihet, men bara i hans fångenskap, och om hon använde sin kraft i tyranniets tjänst. Juliette vägrade och flydde tillsammans med Adam, rebellen som bad henne att slåss för friheten och för deras framtid som älskande. Men lika brinnande och okuvlig som Adams och Juliettes kärlek vuxit sig - lika förbjuden kommer den att bli.

I andra delen av sin trilogi fortsätter hyllade Tahereh Mafi att berätta om en existens som brutit samman. Luften är förgiftad och människor arbetar likt fångar under ständig övervakning av Återetablissemanget, som styr det som återstår av världen i ett skräckvälde. Ändå är boken en av de mest romantiska och sensuella som någonsin har skrivits. Kontrasterna, stämningen, språket och tilltalet är helt unikt. Den handlar om elektrisk kärlek, berusande ondska och omöjliga val. Men också om en desperat längtan efter tillhörighet och att finna hopp, förtroende och självrespekt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rädda mig inte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Långdragen
    -, 20 augusti 2022

    Var femte minut kommer det två-tre minuter som beskriver hur mycket hon älskar någon. Varje handling åtföljs av en beskrivning av känslorna den handlingen orsakar och även de är flera minuter långa. Det räcker att gestalta en känsla en gång, vi är inte så korkade att samma känsla behöver beskrivas i fem minuter, och dessutom om och om igen. Boken skulle må bra av en redaktör, även om jag misstänker att den då bara skulle vara två timmar lång.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tahereh Mafi