Blixtregn (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2021-03-26
Upplaga
1
Förlag
B Wahlströms
Medarbetare
Wigren, Jeannette (form)
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
Dimensioner
212 x 140 x 24 mm
Vikt
411 g
SAB
Hcg
ISBN
9789132213298

Blixtregn

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2021-03-26
145
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jag tror inte att någon är som du, Eli. Dagda kallade dig för ett blixtbarn när hon berättade om allt du varit med om. Allt från blixten i din stuga till kraften och ... allt. Ett blixtbarn fullt av kraft.

Eli har, tillsammans med Nåjd och Dagda, tagit sig till Himinfjäll. Hon lyckades stoppa Vittra och marorna i striden på berget Stalo, men vet att det bara är en tidsfråga innan de börjar röra på sig igen. I Himinfjäll hoppas hon att kimärerna ska komma till deras hjälp, men inser snart att de är korrumperade maktgalningar som vägrar att ens erkänna marornas existens. Samtidigt kämpar hon med ett annat problem - kraften som har pulserat i hennes armstump, hennes enda vapen mot marorna, har slocknat. Tillsammans med Nåjd reser hon återigen söderut, för att väcka kraften till liv. Det Eli inte vet är att hennes kraft kommer med ett högt pris, och innan allt är över kommer hon vara tvungen att göra saker som känns omöjliga.

Blixtregn är den andra boken om Eli och uppföljaren till den hyllade Blixtbarn. David Renklint har skapat en modern och samtidigt tidlös saga, om kampen för överlevnad och en bättre värld.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blixtregn
  2. +
  3. Järnhanden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Järnhanden av David Renklint (inbunden).

Köp båda 2 för 310 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Blixtregn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Förbannat bra!
    Bokhyllaniskuggan, 4 maj 2021

    ❥ Recension

    Del 2 om Eli, uppföljaren till Blixtbarn.
    Läsålder 9-12 år (eller 32 🙃)

    Men alltså, det kan ju inte sluta såhär och inte komma en tredje bok!? Det kommer väl en till @david.renklint.forfattare!? 😬

    Jag älskar att få ta del av David Renklints magiska berättande. Den här fantasyserien är verkligen något alldeles extra. Kvinnokraften fortsätter flöda och jag sugs återigen in i äventyret. Det är rått, mörkt och hiskeligt spännande. ... Läs hela recensionen

  2. Spännande bok du inte vill lägga ifrån dig!

    Gustav 10 år:
    Detta är andra boken om Eli. Boken är spännande och jag hoppas att tredje boken snart kommer att komma. Jag ville inte sluta läsa denna bok så det gick ganska fort och jag läste lite innan eftersom vi läste boken med mamma. Jag tycker mycket om Harry Potter. Detta är inte Harry Potter men nästan lika bra!

    Jag tycker om omslagen på böckerna om Eli. De är coola. Alexander Jansson har gjort dem.

    Philip 8 år:
    Jag tycker att böckerna är lite läskiga men de ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Renklint