Kanonväder (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-12-22
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137144542

Kanonväder E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-12-22

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Århundradets varmaste sommar möts två medelålders, lite luggslitna människor av en slump på restaurang Bosporen i Leksand. Slumpen gör också att de slår följe och drar iväg på en vindlande färd genom Sverige i en hackande bil. Inger flyr från sin ensamma tillvaro i lägenheten i Snosta. Före detta dansbandsmusikern Kjell, kallad Hygglo, bor i bilen - hans rullande hem. Carin Svensson har ett alldeles eget tonfall när hon med skenbar enkelhet, humor och värme berättar om Kjell och Inger och deras rätt att få ta all den plats varje människa borde få ta. Carin Svensson debuterade med den lovprisade novellsamlingen Kalenderflickorna. Hon har länge bott på Nya Zeeland men återvände till Sverige 1990.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kanonväder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En väldigt bra bok
    Görel Näslund, 22 maj 2015

    Kanonväder är Carin Svenssons absolut bästa bok. Den beskriver på ett ömsint sätt och med mycket humor två lite vinddrivna, medelålders människor, en man och en kvinna, som möts av en slump och umgås under en sommar på resa i en sönderrostad bil i Sverige. Rekommenderas starkt! När den inte längre finns som pappersbok är det för väl att den finns som e-bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Carin Svensson