Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Åremorden (del 1)
Antal sidor
469
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
222 x 142 x 38 mm
Vikt
616 g
SAB
Hc
ISBN
9789137151052

Offermakaren

(128 röster)  |  Läs 11 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-10-14
259
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Just när skidsäsongen börjat i Åre hittas ett lik i en av liftarna. Kroppen är stelfrusen med läppar som smalnat av kylan. Mycket pekar på ett mord. Daniel Lindskog är inspektör vid Årepolisen och nybliven pappa. Hanna Ahlander har flytt till Åre efter att ha blivit dumpad och tvingats lämna sitt jobb på Citypolisen i Stockholm. Snart blir de båda två avgörande i utredningen kring den döda. Snön yr, temperaturen sjunker och allt fler svävar i livsfara. Hur många måste offras innan sanningen uppdagas?

"Offermakaren" är första delen i Viveca Stens dramatiska nya serie Åremorden som utspelar sig i de jämtländska fjällen. Som alltid väver hon samman den storslagna naturen med starka karaktärer i en rafflande mordgåta som fullkomligt trollbinder läsaren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Offermakaren
  2. +
  3. Dalskuggan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dalskuggan av Viveca Sten (inbunden).

Köp båda 2 för 518 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Offermakaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Åremorden
    Ingalill Hörnqvist (Vindeln), 22 februari 2023

    Viveca Sten gör en aldrig besviken, hon levererar varje bok. Och älskar att följa fall på fall så Åremorden blir en ny era!!!!!

  2. Aktuell
    May-grete Rodriguez, 4 april 2022

    Spännande, gillar när man inte kan gissa sig till vem som är mördaren, tjuven m.m. Sen verklighetsbaserad. Också lite romantik och vardags inslag.

  3. Rekomendation
    Lars Westerlin, 22 mars 2022

    Bok nummer 2 vill jag ge fullpott (Dalskuggan). Offermakaren var inte lika beskrivande hur familjerna och deras problem var. Läste tyvärr Dalskuggan före Offermakaren, kan bero på det.

  4. Offermakaren.
    Lena Jernaeus (Broby), 25 november 2021

    . Mycket bra och spännande deckare. Kan ej bärga mig till nästa bok i denna bok serie av Viveca Sten. Viveca Sten skriver mycket bra, och bra spännande deckare även på Tv:n . Hoppas att denna bok serie kommer med på Tv:n

  5. Offermakaren
    Eva Sternå, 27 augusti 2021

    Lite långsam handling i min smak!
    Men Viveca Sten är ju Viveka Sten,
    man blir aldrig besviken på hennes böcker!

  6. Lättläst och spännande
    Mats Pettersson, 4 april 2021

    Jag har läst samtliga Viveca Steens böcker i Sandhamnsserien. Jag gillar Viveca Steens sätt att skriva. Det är lätt att snabbt komma in i handling och persongalleri och språket flyter på ett bra sätt. I kombination med miljöbeskrivningarna utgör detta en bra kombo för en trevlig läsupplevelse. Boken Offermakaren, som utspelar sig i Åre med omnejd utgör inget undantag. Storyn känns kanske en aning trivial, men miljö och personbeskrivningar gör att det ändå blir en fyra av fem i betyg. Det här ... Läs hela recensionen

  7. Spänning!
    Alma Kaniza, 10 december 2020

    Riktigt bra & såå spännande! Läste ut den väldigt fort! :) Nagelbitare, hade svårt att lämna ifrån mig den, läste så fort jag fick kom hem, på kvällar & vissa morgnar. :)

  8. Spännande
    Monica (Tranås), 5 december 2020

    Riktigt bra och härlig miljö, denna gång i fjällvärden . Har läst Sandhamnsböckerna och den här är lika bra om inte bättre. Ser fram emot nästa med spänning. Rekommenderas.

  9. helt OK

    Jag har läst, och uppskattat, V Steens Sandhamsböcker genom àren. Nu sàg jag fram emot den nya serien fràn Àre. Boken är helt OK, men inte mer än sà. Den känns pà nàgot sátt amatörmässig, och jag kan inte làta bli att undra om V Steen skulle hàlla sig till att skriva i rollen som "icke -polis" snarare än att ge sig i kast med ett perspektiv "inifràn" som hon inte behärskar.

  10. Så bra
    Gunnie Netterström, 28 oktober 2020

    Man kan inte sluta läsa. Bästa bästa på länge. Skriv en till så fort som möjligt. Har läst den på en dag. 👍🙏

  11. Ny underbar serie från Viveca Sten
    BokX, 23 oktober 2020

    Av författaren till Morden på Sandhamn kommer här en början på en ny serie som utspelar sig i fjällvärden runt Åre. Vi får följa poliserna Hanna och Daniel när de från olika håll och med olika personliga dilemman försöker lösa både sina jobb och sina personliga problem.

    Otroligt fin miljöbeskrivning och det känns som jag faktiskt är där i snön och backarna. Jag blir intresserad av personerna som beskrivs och vill hela tiden veta mer. Väldigt bra blandning av karaktärer, miljöer och b... Läs hela recensionen

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten