Monster (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2018-06-12
Förlag
Månpocket
Medarbetare
Ågren, Anna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 14 mm
Vikt
123 g
SAB
Lz Lundell, Joakim
ISBN
9789175038292

Monster

(12 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2018-06-12
89
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hans Youtubekanaler har sammanlagt över en miljon prenumeranter. På Instagram följs han av mer än 800 000 personer. Hans musik slår lyssningsrekord på Spotify. Joakim Lundell, tidigare känd som Jockiboi, är idag tveklöst en av Sveriges största influencers. Men vägen dit är full av smärtsamma minnen.Under sin uppväxt placeras Joakim i fosterhem och ungdomshem och bollas mellan olika myndigheter. Han lever en tid som hemlös och hamnar i drogmissbruk och kriminalitet. Ensamheten driver honom till flera självmordsförsök. Vändningen kommer när han träffar sin fru Jonna. Med henne finner Joakim den trygghet och självkänsla han tidigare saknat.Monster är en drabbande och hoppfull berättelse om en man som slår sig fri från en till synes nattsvart tillvaro, och blir en röst och en vän för hundratusentals människor. Joakim Lundell berättar sin historia för Leif Eriksson och Martin Svensson.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Monster
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Monster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk berättelse
    Anna-Maria , 11 augusti 2020

    Vilken resa han har gjort och helt av sig själv. Den inblicken han ger en om sin uppväxt och liv förändrar hela synen på honom. Att få en sådan otroligt dålig start i livet och ändå lyckas ta sig igenom o förbi det - en stor eloge !
    Tack Jocke för att du orkar dela med dig.

  2. En mycket rörande och gripande bok
    Marie, 15 oktober 2018

    En bok alla borde läsa..Den gick rätt in i mitt hjärta..Ett stort tack till Jocke Lundell som delat med sig av
    sin erfarenhet i livet..En bok jag kommer minnas !!! TACK JOCKE!!

  3. Funkar en regning dag....
    Cristel, 13 augusti 2018

    Mycket tragisk historia om en mycket trasig uppväxt. Intressant att ta del av med tyvärr inte speciellt djup bok och det tog mig ungefär 1,5 timme att läsa den, helt okej en resning dag och utan att man behövde tänka speciellt mycket

  4. Reflektionsvärd bok
    Lina Felicia Ek, 19 juli 2018

    Lättläst och en bladvändare, den får en att tänka och inte bara ur ett perspektiv.
    Joakim skriver öppet om sina upplevelser och framförallt ärligt, både om hans egna brister och fel men även att han inte ger upp och tar ansvar så gott av de små förutsättningarna han har. Min spontana tanke när jag lägger ifrån mig boken är att, barnen väljer inte sina föräldrar, har föräldrarna gett upp redan från början så bestäms ödet för barnen så fort de kommer till världen. Vi kan inte säga att vi ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna