En bur av guld (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
fayes hämnd (del 1)
Antal sidor
370
Utgivningsdatum
2019-04-11
Förlag
Bokförlaget Forum
Dimensioner
235 x 145 x 20 mm
Vikt
465 g
SAB
Hc
ISBN
9789137152684

En bur av guld

(138 röster)  |  Läs 27 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-04-11
258
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter tio Fjällbackadeckare bryter Camilla Läckberg ny mark med en dramatisk berättelse om svek, upprättelse och hämnd. En bur av guld är en drabbande roman om en kvinna som blir bedragen och utnyttjad, men tar kontroll över sitt eget öde.

På ytan verkar Faye ha allt. En perfekt make, en älskad dotter och en lyxig lägenhet i den finaste delen av Stockholm. Men mörka minnen från uppväxten i Fjällbacka jagar henne och hon känner sig alltmer som en fånge i en gyllene bur.

En gång var hon en stark kvinna med ambitioner, men för Jacks skull har hon gett upp allt. När han sviker henne raseras hela Fayes värld. Plötsligt har hon ingenting alls. Först står hon handfallen, men sedan bestämmer hon sig för att ge igen och börjar planera en gruvlig hämnd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En bur av guld
  2. +
  3. Vingar av silver

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vingar av silver av Camilla Läckberg (pocket).

Köp båda 2 för 317 kr

Kundrecensioner

Det finns 27 recensioner av En bur av guld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gillar den här serien!
    Carina, 25 juli 2022

    Gillar verkligen Camilla Läckberg och denna serie. Håller tummarna för att det blir fler böcker. Den här serien kommer säkert bli en amerikansk film.

  2. En bladvändare med mörker och kärlek
    millimys_books (Veberöd), 20 juni 2020

    Sist på bollen kanske, men den som spar¿ för vilken fantastisk bok av Läckberg! Jag är glad att jag inte läst den tidigare för nu har jag uppföljaren direkt redo -Vingar av silver.

    Vi får följa Faye som ger upp sitt liv för att stötta Jack Adelheim, sin småningom äkta man. I de påkostade salongerna i de Östermalmska våningarna där pengar sätter statusen. Hur Faye långsamt bit för bit tappar sig själv för att stöpas in en form som passar Jacks agenda. När så det plötsliga sveket komme... Läs hela recensionen

  3. Lyxigare, tuffare och spännande!
    Lollos bokhörna, 29 september 2019

    Detta är långt ifrån serien om Fjällbacka som vi är vana vid att Camilla skriver om. Det är lyxigare, tuffare, mer sex. Faye är en kvinna som efter att ha blivit bedragen av sin man ger igen. Och det med råge. Faye är smart och skyr inga medel att få igenom sin hämnd.
    Tycker att Läckberg klarar bytet av historia bra. Berättelsen är spännande och svår att släppa. Spännande, ser fram emot att läsa mer om Faye!

  4. En bur av guld.
    Birgerbutter, 13 september 2019

    Köp.En toppen bra bok nog den bästa jag läst av Cammila Läckberg.Kan rekommenderas att läsa man blir inte uttråkad en sekund.

  5. Förutsägbart händelseförlopp
    Karina, 1 augusti 2019

    Känns som den skrivits av någon helt annan.
    Kanske en äkta beskrivning av det rika livet men så tråkigt att läsa om.

  6. Försök till porrlitteratur?

    Lååååång inledning till faktisk handling. Utförliga och onödiga beskrivningar av allahanda varianter av samlag....gör inte handlingen bättre.. .hämndens intrig det bästa men dom sidorna är lätträknade. Får säkert en bred publik...

  7. Fjällbacka tillbaka /tack
    Inger Reutergard , 1 juli 2019

    Tog alldeles för lång tid innan det hände något, massor av porr o snygga damer med märkeskläder som inte hör hemma i Camillas böcker, har alltid längtat efter hennes nya böcker, hoppas nästa blir Fjällbacka igen

  8. Barnsligt skriven men orealstiska scenarier

    Jag blev SÅ besviken! Tonårsflamsigt skriven med idoliserande av kvinnor som är smala, snygga och rika?Man förstår redan från början att "hjältinnan" ska lyckas med allt hon företar sig och vägen dit är patetiskt orealistisk - så amerikaniserat tänk! Inte ett dugg verklighetsförankring utan fåniga figurer som är kroppsfixerade.
    Den gav mig absolut inget.

  9. Bedrövligt!

    Jag undrar vad som tagit åt Camilla Läckberg ??Den förra boken hon skrev var riktigt bra.En bur av guld var det sämsta , dåligaste och billigaste jag någonsin läst

  10. Underhållande
    Lissie, 31 maj 2019

    En bra och underhållande bok, och lite tantsnusk är väl bara lite uppiggande. Hoppas att det blir fler böcker även jag gillar fjällbacka- böckerna också

  11. Besvikelse
    Sara Andersson, 19 maj 2019

    Boken levde inte alls upp till mina förväntningar. Den var inte i närheten av kvaliteten på övriga böcker av författaren. Språket var undermåligt och boken innehöll väldigt mycket sex och schabloner av människor.

  12. En ny Jackie Collins
    -, 17 maj 2019

    Mycket besviken, gillade hennes alla deckare från Fjällbaka men den här är inte alls bra. Läste färdigt boken men tänkte ett tag lägg ifrån mig den.

  13. 2+ i betyg
    Kaffeläsaren, 8 maj 2019

    Jag har läst alla böcker i serien om Fjällbacka som Camilla skrivit. Med dem gillar att vi för följa det vardagliga livet med Patrik och Erika utöver en polisutredning. När Isprinsessan släpptes 2004 kändes det väldigt nytt och roligt att få komma så nära personerna i en deckare, det vi mest sett innan den var en alkoholiserad äldre polisman som dricker stora mängder whiskey och lyssnar på opera efter en lång dag på jobbet. I Camillas deckare var det något helt annat.
    I en bur av guld byt... Läs hela recensionen

  14. Toppbetyg!
    Viktoria, 7 maj 2019

    Mycket bra handling! Gillade verkligen Faye! Ville ej att boken skulle ta slut! Hoppas på fler böcker i samma stil!

  15. Bra driv och superspännande, när kommer del 2?
    Mias bokhörna (eggetbok.blogspot.se/), 1 maj 2019

    Jag tokälskade den och läste ut den på två dagar, nästan i ett streck . I första delen blir man förbannad så det ryker ur öronen på en. Man börjar även undra vem Faye är,eller rättare sagt var. Man får mer glimtar ju längre in i boken man kommer. Jack får henne till att bli en helt annan än hon är.

  16. En bur av guld

    Jag har läst alla Camilla Läckbergs böcker men den här tyckte jag faktiskt inte om med alla märkesvaror i alla möjliga sammanhang, alldeles för mycket sex. Faktiskt tänkte jag många gånger på Denise Rudbergs böcker ( där det ändå är sparsamt med designer - märkesvaror) och så såg jag ju också att Camilla och Denise är vänner då jag läste författarens tack i slutet. Och slutet var väldigt abrupt. Det får räcka.

  17. Såååå bra!!!
    Jeanete Finnström, 26 april 2019

    Väldigt välskriven bok man fastnar direkt. Sträckläste den under helgen liggandes i husvagnen. Längtar till nästa bok kommer ut av Camilla.

  18. Tycker att det var för mycket ingånde sex
    Britt Marie Borg, 26 april 2019

    Har läst hennes anda böcker den här är väldigt bra och spännande men det var för mycket beskrivning av deras sex.

  19. Rekommenderar
    Jennifer, 24 april 2019

    Det bästa Camilla skrivit! Hade svårt att lägga ifrån mig boken innan den var slut. Längtar tills del 2 kommer!

  20. Recension
    Sonja Falk, 24 april 2019

    För mycket sex i denna bok,tyvärr inget mer läsande av denna författare med den inriktningen.Tråkigt när jag läst tidigare böcker av henne med stor behållning.

  21. Wow
    Tyra70, 24 april 2019

    Gick inte att sluta läsa, löste ut boken på samma dag
    Bästa på länge, helt i klass m fjällbacka serie fast ännu bättre

  22. Bra bok!
    Jan Hartmann, 24 april 2019

    Härlig läsning både spännande och avkopplande!
    Man har ingen möjlighet att lista ut vem den skyldige är! En bok för alla smakriktningar!

  23. Feministiskt tantsnusk
    Ester, 24 april 2019

    Feministiskt och bra budskap. Men väl mycket tantsnusk. Grövre och sämre språk än vad hon brukar ha, väldigt onödigt men i övrigt bra bok.

  24. Inget för mig
    Simone , 22 april 2019

    Inte så bra som hennes andra böcker. Första hälften av boken var tråkig.
    Sista delen blev bättre.
    Skulle inte rekommendera denna bok.

  25. Trevlig men inte minnesvärd
    Vevve, 14 april 2019

    Jag har inte läst någon av Fjällbacka-böckerna, då den genren inte är min kopp te, men storyns premiss i kombination med en författare som är van att skriva deckare lockade mig att läsa boken.
    Lättläst 5-timmarunderhållning en fredagkväll men när jag slår ihop boken finns det inget som stannar kvar. På förlagets hemsida står det att det är en del av serien "Fayes Hämnd", men den här boken lämnade ingen önskan att få veta mer om personerna och hur det gick eller kommer gå.

    Arenan ... Läs hela recensionen

  26. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 11 april 2019

    Jag har läst alla dom tio böckerna i Fjällbacka-serien, som Camilla Läckberg har skrivit. Jag har tyckt mycket om dom alla, och allra bäst tyckte jag att den senaste boken var, Häxan. (Länkar till min recension av den boken, och i det inlägget finns även länkar till tidigare böcker).

    Men nu har jag läst den första boken, En bur av guld, i Camilla Läckbergs nya tvåboksserie, Fayes hämnd. Och den var verkligen helt annorlunda mot dom tidigare böckerna.

    Camilla Läckberg säger... Läs hela recensionen

  27. Revenge
    -Anna , 17 mars 2019

    En bok helt annat än Fjällbacka serien!
    En vass, sexig bok som på ett litet mörkt sätt har en del humor. Kunde verkligen inte släppa den förens den var utläst. Ju längre in i boken, ju mer älskar man ordet och innebörden av "Revenge".

Visa alla 27 recensioner

Fler böcker av Camilla Läckberg