Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nattvak (del 2)
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2021-04-14
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
202 x 141 x 23 mm
Vikt
352 g
SAB
Hc
ISBN
9789137155968

Som natten

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-04-14
237
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En ny nervig skildring av Stockholms skuggsida efter den uppmärksammade debuten "Lite död runt ögonen". För tjugoåriga Asynja är den fyra månader gamla dottern "Snäckan" allting som egentligen betyder något. När pojkvännen Eddies drogaffärer går snett blir Asynja och dottern maktlösa brickor i ett mörkt spel. Under några dygn i södra Stockholm driver Asynja längre och längre bort från det liv hon drömt om, och lämnat en sårig uppväxt i Norrland för. "Som natten" är en mörk roman om en ung kvinna som dras in i en härva av kriminalitet, en berättelse om brutalitet men också om vänskap och mänsklig värme.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Som natten
  2. +
  3. Allt för Bodil

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt för Bodil av David Ärlemalm (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Som natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 april 2021

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Författaren David Ärlemalms debutroman, Lite död runt ögonen, var helt klart en av förra årets bästa böcker. Nu har jag läst hans helt nyutkomna bok, Som natten, och den var också väldigt, väldigt bra, och blir en av detta års bästa böcker. Boken känns mycket trovärdig, med karaktärer som man tycker om. Den är tragisk, gripande, och mörk, men har även ljus i sig. Mycket välskriven och berörande. Rekommenderar absolut boken, och även författarens första bok.

  2. Spännande och känsloladdad bladvändare!

    Jag känner mig helt tom, helt dränerad på allt vad känslor heter.

    Asynja flyr från Norrland och trassliga hemförhållande ner till Stockholm och Eddie. Hon blir gravid och de får en dotter, Snäckan. De rör sig mycket i den undre världen, säljer droger och stöldgods. Eddie och hans kompis Kevin har värsta grejen på gång. En grej, som när allt är klart, kommer att höjs deras status avsevärt. Men något går snett¿

    Som natten är en bok med mycket svärta. Men också mycket kärlek. A... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av David Ärlemalm