Minnesförlusten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
392
Utgivningsdatum
2022-08-19
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
223 x 144 x 29 mm
Vikt
477 g
SAB
Hc
ISBN
9789137156217

Minnesförlusten

(8 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-08-19
249
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
En kvinna vaknar upp på sjukhus utan ett enda minne. En ID-handling visar att hon heter Klara och är 37 år, men ingenting förklarar varför hon har hittats skadad och livlös ute till havs. Tillsammans med psykologen Tim försöker hon nå fram till sanningen om sig själv, men ju mer hon får reda på, desto mer inser hon att någon är ute efter henne. "Minnesförlusten" är en psykologisk thriller om identitet och livsval, tillit och komplicerad kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Minnesförlusten
  2. +
  3. Stormberget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormberget av Liza Marklund (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Minnesförlusten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En spännande och intrigfylld bok.
    ElinsBokhylla , 29 augusti 2023

    Boken startar med att vi som läsare får hoppa direkt in i Klara den 37 åriga kvinnan som vaknar upp på sjukhus med minnesförlust och med ett ID-kort som endast talar om hennes identitet. Klara är helt ovetande om vem hon är och vad hon har varit med om, något har skett men ingen vet riktigt vad.
    Samtidigt som polisen försöker lista ut vad som egentligen har skett Klara och om de finns något brott bakom händelsen, försöker Klara tillsammans med sin nyfunna vän och psykolog Tim att försöka ... Läs hela recensionen

  2. Stolpskott
    Inger Lindeborg, 14 juli 2023

    Det här var nog det mest orealistiska, korkade bok jag nånsin läst.
    Fattar in att den kan bli godkänd för utgivning.

  3. Spännande
    Bokhyllaniskuggan, 19 september 2022

    ❥ Recension

    Den här boken känns perfekt som tidig-höstläsningsbok. Det är lite kyligare, lite regnigare och lite mörkare. Härligt med en bok som är alldeles lagom obehaglig och spännande.

    Man får följa Klara dag för dag efter olyckan och jag gillade verkligen det upplägget. Fredriksson skriver medryckande och trots att det egentligen inte händer så mycket och det är ett ganska långsamt nystande var jag ändå som uppslukad. Hon skriver riktigt bra och jag blev engagerad... Läs hela recensionen

  4. Ruskigt bra
    @bettan_bokprataren (Örebro), 3 september 2022

    "Minnesförlusten" är en psykologisk thriller om identitet och livsval, tillit och komplicerad kärlek. Ett otroligt spännande relationsdrama men inte allt för många karaktärer vilken jag gillade skarpt.
    Anna bygger upp intrigen och det riktigt kryper under skinnet på mig och det är läskigt trots att det är minimalt med våldsamma scener.

    Tänk dig att inte veta vem som är vän och vän som är fiende. Vem kan man lita på och vad gör man när minnet kommer tillbaka och paniken får fäste?
    Missa inte den här. Varning för sträckläsning.

  5. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 augusti 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Anna Fredriksson har gett ut ett tiotal böcker tidigare, i genren relationsromaner. Jag har läst ungefär hälften av dom, och tyckt att dom har varit bra. Nu har hon skrivit sin första spänningsroman, den här boken, som heter Minnesförlusten, och som är en psykologisk thriller. Och jag tyckte att hon lyckades bra även i den genren, och jag skulle gärna läsa fler liknande böcker av henne. Kan rekommendera boken.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson