Reload : så blir du återhämtningssmart (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2019-08-21
Förlag
Bokförlaget Forum
Originaltitel
Reload
Medarbetare
Ågren, Anna (form)
Dimensioner
217 x 154 x 20 mm
Vikt
384 g
SAB
Dokb
ISBN
9789137154053

Reload : så blir du återhämtningssmart

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-08-21
266
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den första praktiska handboken om återhämtning!

Det behöver inte vara farligt att stressa, men det är livsfarligt att inte återhämta sig. Tyvärr är det just återhämtning som många missar. "Reload" är en handbok baserad på den senaste forskningen som ger dig praktiska tekniker för att skapa ett återhämtningssmart liv. Du lär dig hantera den hektiska vardagen utan att brytas ner av hälsofarlig stress. Istället kan du forma ett roligare liv där du dessutom orkar ännu mer. Genom att hitta din personliga återhämtningstyp förstår du hur du fysiskt och mentalt kan ladda dina batterier - utan att skära ner på sådant du tycker är roligt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Reload : så blir du återhämtningssmart
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 465 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Reload : så blir du återhämtningssmart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nyttig bok, taskig utformning
    Morpheus, 22 juni 2020

    Idag känner sig fler och fler människor stressade, men att bara fly från stressen och inte göra någonting kan även det vara stressframkallande. Enligt Fexeus och Enblad, författarna till denna boken, är problemet inte enbart stressen, utan att vi är dåliga på att återhämta oss från den, och därför har de skrivit RELOAD för att hjälpa oss med det.

    Det är en nyttig bok, en jag personligen kände att jag (som lider av en psykisk åkomma som lätt skapar ångest) behövde läsa. Och det fanns... Läs hela recensionen

  2. Bra bok
    Jane, 7 oktober 2019

    Beskriver tydligt vad som händer i kroppen vid stress, bra tips på hur man återhämtar sig, finns t.o.m särskilda tips beroende på vilken personlighetstyp man är...Lättläst!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna