I hemlighet begravd (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Morden i Sandhamn (del 10)
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2020-08-13
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
245 g
SAB
Hc
ISBN
9789137157825

I hemlighet begravd

(38 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-08-13
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Tionde delen i succén Morden i Sandhamn! Skelettdelar hittas på Telegrafholmen mittemot Sandhamn och Thomas Andreasson kallas dit i sensommarvärmen. Spåren pekar mot två kvinnor som försvann tio år tidigare. Men vem har egentligen begravts på ön? Nora Linde är sjukskriven efter ett tragiskt brottmål. Hon plågas av mardrömmar och kan inte sluta älta sitt misslyckande. När hon hör om fynden på Telegrafholmen försöker hon desperat ställa saker och ting till rätta. Mot allt förnuft inleder hon en riskabel utredning vid sidan av polisens. Vänskapen mellan Thomas och Nora utsätts för svåra prövningar när gömda hemligheter och såriga familjerelationer kommer i dagen. Någon på ön vet sanningen. Måste ytterligare liv offras innan den avslöjas?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I hemlighet begravd
  2. +
  3. I fel sällskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt I fel sällskap av Viveca Sten (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I hemlighet begravd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande..

    Författaren använder ett rikt och välformulerat språk, trots fler parallella händelser och tillbakablickar i historien får hon ihop det I slutändan. Hoppas verkligen på fortsättning i den här "Sandhamnserien".

  2. Sträckläsning som vanligt
    Anna-Maria , 19 september 2020

    Viveca Sten har ett otroligt sätt att skriva som gör att det blir omöjligt att lägga boken ifrån sig. Tionde boken och jag har inte tröttnat på Nora Lind och Tomas - tvärtom.... jag vill ha mer !!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Viveca Sten