Vägen till äppelriket (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Pensionat Pomona (del 3)
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2021-05-12
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
191 g
SAB
Hc
ISBN
9789137501529

Vägen till äppelriket

(44 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-05-12
89
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Avslutande delen i den älskade serien om Pensionat Pomona. Hösten har kommit till Österlen och äppelodlingarna dignar. Efter Vanjas lyckade målerikurs på Vallmogården åker hon till Köpenhamn för att ha sin första utställning på länge. Vernissagen blir en bejublad tillställning där en man från hennes förflutna dyker upp. Samtidigt har Sally svårt att nå fram till sin mamma och börjar på egen hand leta efter sin okända morbror. Sally driver nu pensionatet med hjälp av kärleken Peter. Dottern Josefin har öppnat vintagebutik men kunderna uteblir. Ortsbefolkningen tycks fortfarande se henne och Harald som ett avvikande par och hon gör allt för att passa in. Det varma relationsdramat om tre generationer kvinnor på Österlen får här sin upplösning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen till äppelriket
  2. +
  3. Ett enklare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett enklare liv av Anna Fredriksson (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vägen till äppelriket. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Mysbok från Österlen
    Carina CAT, 31 januari 2022

    Snäll bok. Fin och mysig läsning. Oväntat slut med spännande handling. Kan se sakerna framför sig. Läses i alla tre delarna.

  2. Mysigt avslut
    Therese, 9 oktober 2021

    Äntligen knyts säcken ihop! Inte lika briljant som dom tidigare böckerna men ändå väldigt mycket feelgood & igenkänning. Fin triologi!

  3. En bra tredje del!
    Petra Svensson, 21 september 2021

    Härligt att läsa hur det gick för alla. Och att än en gång få komma till Österlen. Mitt favoritställe och så fint skriven

  4. Fin miljöskildring

    Härligt att läsa om fler generationer, och om hur livet kan påverka oss alla i olika riktningar. Österlen, Danmark mm med konst i centrum. Att överleva i svåra tider och om hur vi alla kan möta olika människor som kanske inte vill oss väl i alla situationer. Vi bär alla på vår historia.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anna Fredriksson