Knappt en droppe blod (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Säbyholms gröna fingrar (del 2)
Antal sidor
375
Utgivningsdatum
2021-12-16
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789137502557

Knappt en droppe blod

(69 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-12-16
89
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Ond bråd död i slottsmiljö möter oss i Carin Hjulströms cosy crime-serie "Säbyholms gröna fingrar". I denna fristående andra del får vi med hög igenkänning, humor och även svärta följa skådespelerskan Siri Ehrensvärd, som nyligen bytt Dramatens stora scen mot livet på landet. Där driver hon vid Mälarens vatten en plantskola med sin brorson Anton - föräldralös, tidigare ungdomsbrottsling. När en äldre man hittas död, förmodligen mördad, på kyrkogården intill sin hustrus grav kopplas lokalpolisen Olle Magnusson in på fallet, och i sökandet efter en mördare får han hjälp av Siri. Den döde, advokaten Isak Beyer, visar sig ha haft inblick i hittills okända dokument och händelser ur det förflutna som till mångas förtret nu riskerar att avslöjas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Knappt en droppe blod
  2. +
  3. Ett lik för mycket

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett lik för mycket av Carin Hjulström (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Knappt en droppe blod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Knappt en droppe blod
    Laila Granängen, 9 augusti 2023

    Blev lite besviken. Trodde det skulle vara lite spänning i boken men det var mer som en feelgoodbok. Lite som hennes tidigare böcker.

  2. Mysdeckare
    Caroline, 13 juli 2023

    Del 2 i serien om Säbyholms gröna fingrar. En bladvändare som till och med att bättre än den första boken enligt mitt tycke. Mord i spirande vår och underbar slottsmiljö!

  3. Knappt en droppe blod

    Bra mysdeckare men lättsam och lättläst, fin fortsättning på första boken. Ser fram emot fler böcker i samma stil och med äldre kvinnor i förgrunden.

  4. En riktig bladvändare
    Susann Danell, 14 februari 2022

    En riktigt bra bladvändare, spännande, humor och dramatik. En bra fortsättning till föregående bok. En välskriven bok. Väntar på uppföljaren.

  5. Trivsamt mord
    Anna Birgitta (Dalarna), 31 januari 2022

    Har läst flera böcker av Karin Hjulström och de är ju ganska lika varandra. Ändå är de underhållande och det är svårt att lägga ifrån sig. Vill bara få veta hur det kommer att sluta.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Carin Hjulström