Härskarteknik : den fula vägen till makt (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
275
Utgivningsdatum
2021-11-15
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Ågren, Helene (form)
Dimensioner
178 x 110 x 19 mm
Vikt
155 g
SAB
Doef
ISBN
9789137503424

Härskarteknik : den fula vägen till makt

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-11-15
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Boken Härskarteknik har hittills sålt i över 200 000 exemplar. I den här nyutgåvan har härskarteknikerna blivit fler och tipsen för att hantera besvärliga typer ännu vassare. T ex har den nya "tystnadsmetoden" tillkommit och vi får tips på hur vi kan avslöja människor som förtrycker med hjälp av tystnad.

Härskarteknik handlar inte bara om män som förtrycker kvinnor eller chefer som missbrukar sin makt. Tvärtom är det något som vi alla, oavsett kön, ålder och position, använder mot varandra. Problemet är att de flesta inte vet om det. Här får vi hjälp att sätta fingret på när och hur det sker.

Elaine Eksvärd definierar nio huvudtyper av härskartekniker och exemplifierar med människors egna berättelser. Hon delar även med sig av egna erfarenheter och föreslår med humor och värme hur vi ska tackla jobbiga situationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Härskarteknik : den fula vägen till makt
  2. +
  3. Vi måste prata : lätta lösningar på svåra samtal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi måste prata : lätta lösningar på svåra samtal av Elaine Eksvärd (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Härskarteknik : den fula vägen till makt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Luddig
    Joanna, 25 juli 2023

    Boken var luddig och tråkig. Svamlande fram och tillbaka och svårt att få något riktigt bra begrepp av vad författaren är ute efter att förklara

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elaine Eksvärd