Windsorknuten (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Drottningens detektivbyrå (del 1)
Antal sidor
326
Utgivningsdatum
2022-04-07
Förlag
Bokförlaget Forum
Översättare
Birgitta Wernbro-Augustsson
Originaltitel
The Windsor Knot
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hce
ISBN
9789137504094

Windsorknuten

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-04-07
89
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den första boken i en underbart finurlig deckarserie med Drottning Elizabeth II i huvudrollen som hemlig privatdetektiv.

Det är vår 2016 och Drottning Elizabeth är på Windsor för att förbereda inför sin 90årsdag, men allt avstannar när en gäst hittas död en morgon i ett av slottets sovrum. Allt pekar på att den unge ryske pianisten hängt sig, men Windsorknuten på slipsen får MI5 att fatta misstankar. Drottningen lämnar undersökningen till dem, i alla fall tills hon noterar att deras undersökning leder dem åt fel håll. Med hjälp av biträdande privatsekreterare Rozie Oshodi börjar Drottningen själv att nysta i fallet, i största hemlighet såklart, men snart är duon något på spåren och Drottningen är inte den som lämnar något ouppklarat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Windsorknuten
  2. +
  3. Mannen som dog två gånger

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mannen som dog två gånger av Richard Osman (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Windsorknuten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gillar skarpt!
    Boktagen (Malmö), 26 juli 2022

    Med charm och respekt ger författaren oss en trovärdig inblick i drottning Elizabeth och hovets liv. Kombinationen av traditioner, kändisar, glamour och spänning är suverän. Lättläst och klart underhållande!
    QE skulle definitivt kunna lösa mordgåtor som hobby. Ser fram emot att följa henne och Rozie Oshodi när de löser fler fall!

  2. En fluga på väggen
    pucca, 24 juni 2022

    Om en drottning är en människa med? Troligen, och vill man leka "fluga på väggen i de finare salongerna" är denna bok, definitivt något för dig. Språket är bärande, den för dig vidare, sida efter sida. Och på köpet lär man lite hur Hovet fungerar. Och SJ Bennet är en intressant bekantskap. Kommer definitivt läsa bok nummer 2.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av S J Bennett