Implementering : teori och tillämpning inom hälso- & sjukvård (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2010-12-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Medarbetare
Bentdsen, Preben (förf.) / Roback, Kerstin (förf.) / Östgren, Carl Johan (förf.) / Öhrn, Annica (förf.) / Johansson, Kajsa (förf.) / Carlfjord, Siw (förf.) / Nilsen, Per (red.)
Dimensioner
223 x 155 x 14 mm
Vikt
400 g
SAB
362.1,V:dd
ISBN
9789144066172

Implementering : teori och tillämpning inom hälso- & sjukvård

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2010-12-08
375
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Frågor kring implementering av forskningsbaserad kunskap i hälso- och sjukvårdens verksamhet får allt större uppmärksamhet. Det så kallade gapet mellan produktion av forskningsresultat och vad som nyttiggörs i vården diskuteras i dag som ett stort problem, såväl för samhället som för de individer som inte erbjuds bästa möjliga vård. Denna bok utgör en introduktion till teoribildning och forskningsrön inom flera kunskapsområden som har relevans för frågor kring implementering inom hälso- och sjukvården. Samtliga författare är verksamma som forskare vid den tvärvetenskapliga institutionen för medicin och hälsa vid Linköpings universitet. Boken vänder sig till studenter, lärare och forskare som intresserar sig för implementeringsfrågor samt till dem som arbetar praktiskt med implementerings- och förändringsarbete inom hälso- och sjukvård.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Implementering : teori och tillämpning inom hälso- & sjukvård
  2. +
  3. Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare av Marie Jury, Helén Bjurberg (inbunden).

Köp båda 2 för 604 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Per Nilsen