Pomodorotekniken : kan du fokusera i 25 minuter? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2011-02-03
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
244 x 170 x 6 mm
Vikt
388 g
SAB
650.11,Qbi
ISBN
9789144070377

Pomodorotekniken : kan du fokusera i 25 minuter?

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-02-03

Slutsåld

Pomodorotekniken har sin grund i agil mjukvaruutveckling och kan användas av både studenter och yrkesverksamma som vill effektivisera sina studier eller sitt arbete. Boken visar hur du organiserar din dag för att åstadkomma mer på mindre tid utan att använda vare sig mjukvara eller dyra och komplicerade planeringsverktyg. Det enda du behöver är ett papper, en penna och en äggklocka. Vrid upp äggklockan till 25 minuter och starta din nästa Pomodoro, när klockan ringer tar du rast. Den här speciella synen på koncentration är kärnan i Pomodorotekniken. Boken är fylld med råd om hur du kommer igång och hur du kan skräddarsy metoden efter dina egna behov. Staffan Nötebergs bok blev en sådan succé i USA att den även har givits ut på japanska, kinesiska, koreanska och tyska. Och här är nu den svenska versionen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pomodorotekniken : kan du fokusera i 25 minuter?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Underbar bok!
    Anders Erik Swegen, 8 maj 2018

    Äntligen slut på mitt dagdrömmeri när jag studerar språk och annan litteratur. Enkel och lärorik. Jag rekommenderar den här boken till alla som studerar.

Visa alla 1 recensioner