Akut vård ur ett patientperspektiv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2012-06-08
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur
Medarbetare
Almerud Österberg, Sofia (förf.) / Nordgren, Lena (förf.) / Bremer, Anders (förf.) / Elmqvist, Carina (förf.) / Frank, Catharina (förf.) / Larsson Mauleon, Annika (förf.)
Dimensioner
225 x 155 x 7 mm
Vikt
170 g
SAB
Vebg
ISBN
9789144071008

Akut vård ur ett patientperspektiv

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-06-08
216
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Akut vård ur ett patientperspektiv är tänkt som ett komplement till mer traditionella böcker om akut vård. Den är skriven av disputerade sjuksköterskor med lång klinisk erfarenhet och vänder sig främst till studerande vid sjuksköterskeprogrammet. Boken är också lämplig för studerande vid specialistsjuksköterskeprogrammen inom akutsjukvård och för kliniskt verksamma sjuksköterskor.
Läsaren får följa en patients upplevelser från skadeplatsen, via ambulanssjukvården och akutmottagningen till operationsavdelningen och slutligen till intensivvårdsavdelningen. Genom hela boken, som bygger på vårdvetenskaplig forskning, hörs patientens egen röst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Akut vård ur ett patientperspektiv
  2. +
  3. Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så slipper du veterinären : Handbok för hundägare av Marie Jury, Helén Bjurberg (inbunden).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Akut vård ur ett patientperspektiv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nyttig bok!
    Cecilia, 2 april 2019

    Bra bok som på ett tydligt sätt beskriver akutvården utifrån olika personers perspektiv. Lätt att läsa och förstå. Beskriver vilket förhållningssätt sjuksköterskan bör sträva efter samt vad som händer om hen inte gör det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa (bok + digital produkt)

    Anna-Karin Edberg, Helle Wijk, Lilas Ali, Sofia Almerud Österberg, Anette Alvariza

    Omvårdnadens grunder - Hälsa och ohälsa belyser omvårdnadens betydelse för främjande av hälsa och prevention samt för behandling och vård. I boken har 42 svenska forskare bidragit med beskrivningar av det aktuella kunskapsläget utifrån sin egen, o...

  • Akut omhändertagande av trauma - - på skadeplats och akutmottagning

    Carina Elmqvist, Sofia Almerud Österberg, Thomas Asp, Henrik Berglund, Anna Bratt

    Syftet med denna bok är att beskriva förutsättningarna för att ge ett gott omhändertagande i det initiala skedet efter en skadehändelse. I boken beskrivs de första timmarna från det att larmet om trafikolycka kommer in till alarmeringscentralen oc...