Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
218
Utgivningsdatum
2013-08-02
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Katz, Dan (förf.) / Malmberg, Mikael (förf.) / Morén, Johanna (förf.) / Rautalinko, Erik (förf.) / Svirsky, Liv (förf.) / Thulin, Ulrika (förf.) / Öberg, Ellinor (förf.) / Breitholtz, Elisabeth (red.)
Dimensioner
222 x 155 x 11 mm
Vikt
336 g
ISBN
9789144079714

Handledningens ABC - Klinisk handledning ur ett KBT-perspektiv

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2013-08-02
375
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Klinisk handledning utgör en central del i utbildningen av blivande psykologer och psykoterapeuter. Klinisk handledning spelar också en viktig roll inom olika människovårdande yrken. Det är varje vårdgivares ansvar att tillhandahålla högkvalitativ handledning för sina anställda.
För den erfarne handledaren vill Handledningens ABC erbjuda en stringent och grundlig överblick över handledningsområdet samt konkreta tips kring hur man utövar och ger bra handledning. För studenten erbjuder boken en sammanfattning av hur man lär och skaffar sig fingertoppskänsla i utövandet av handledning vad gäller teoretiska, praktiska och etiska aspekter.
Handledningens ABC är avsedd att utrusta såväl handledare som de handledda med de verktyg de kan tänkas behöva för god och effektiv handledning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handledningens ABC - Klinisk handledning ur ett KBT-perspektiv
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 604 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Handledningens ABC - Klinisk handledning ur ett KBT-perspektiv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. boken.klinisk handledning ur ett kbt perspektiv

    skulle vilja rekommendera författare i framtiden att ge mer arbetsblad och arbetsrelaterade act handlednings ark i boken om det blir en efterföljare

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna