Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2015-08-06
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Gustafsson, Ingrid (förf.) / Hörberg, Ulrica (förf.) / Lindberg, Birgitta (förf.) / Löfmark, Anna (förf.) / Mårtensson, Gunilla (förf.) / Olandersson, Carin (förf.) / Segesten, Kerstin (förf.) / Tomaszewski, Camilla (förf.) / Almerud Österberg, Sofia (red.) / Elmqvist, Carina (red.)
Illustratör/Fotograf
Martine Castoriano
Dimensioner
224 x 155 x 13 mm
Vikt
341 g
ISBN
9789144086781

Kliniska examinationer - Handbok för sjuksköterskestudenter på grund- och avancerad nivå

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2015-08-06

Slutsåld

Detta är en guide till kliniska examinationer som syftar till att du, som student, ska vara väl förberedd och genomföra examinationen på bästa sätt. Innehållet i boken är tänkt att ge en överskådlig och intresseväckande bild av de olika kliniska examinationsformerna.
Boken är lätt att bära med sig i kliniska undervisningssituationer, den ger konkreta tips kring olika moment i examinationerna. Författarna till boken är sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor och universitetslärare med mångårig erfarenhet av kliniska examinationer och kliniska slutexaminationer på olika nivåer och i olika utbildningsprogram.

Målgruppen är studenter i sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen där kliniska examinationer är en del av utbildningen. Den kan också läsas av lärare vid universitet eller högskolor som inspiration och stöd i arbetet med kliniska examinationer. Liknande böcker finns på den brittiska och amerikanska marknaden men detta är den första i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »