ST-boken : från BT till färdig specialist (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
478
Utgivningsdatum
2021-06-18
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur AB
Medarbetare
Carlzon, Liisa (förf.) / Edén, Barbro (förf.) / Edgren, Gudrun (förf.) / Eliasson, Gösta (förf.) / Halford, Christina (förf.) / Halldén, Sara (förf.) / Hoff-Lindahl, Ingegerd (förf.) / Johansson, Anders (förf.) / Jurvanen, Marja (förf.) / Karlander, Sven (förf.) / Lindberg, Jenny (förf.) / Lindgren,
Dimensioner
25 x 235 x 166 mm
Vikt
830 g
SAB
Ep
ISBN
9789144126852

ST-boken : från BT till färdig specialist

Häftad,  Svenska, 2021-06-18
655
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna lärobok, som nu kommer i sin andra upplaga, är den första som sätter bas- och specialiseringstjänstgöringen för läkare i fokus (BT och ST). Tongivande och utbildningsaktiva medförfattare från hela landet bidrar till ST-bokens mångfald. Boken inkluderar fakta om ST 2015 och den nya ST som gäller från 2021. I den första delen av ST-boken reflekterar läkare över sina personliga erfarenheter av ST. Övriga kapitel är inriktade på gemensamma specialitetsinriktade ämnen.

ST-boken kan användas i det vardagliga arbetet, som ett hållbart och praktiskt stöd under hela ST. Den vänder sig till alla blivande BT- och ST-läkare, handledare och studierektorer samt till verksamhetschefer, vårdgivare och politiska organ. Den är också användbar för många medarbetare som på olika sätt är involverade i BT/ST, till exempel HR-strateger, ATBTST-samordnare, pedagoger och kanslister med flera viktiga yrkesgrupper inom undervisning och utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ST-boken : från BT till färdig specialist
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 754 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »